reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

Mojemu robiło sie przy ustach - sucha skóra. Przemywałam kilka razy na dzień przegotowana wodą i natłuszczałam emolium. Zniknęło.

reklama
u nas to nie jset suche tylko takie czerwone kropeczki.
a jeszcze przemywałaś wodą ale czym jeszcze tzn gąbeczką czy czym?

smoczek jest fuj od urodzenia.

Jolcia - już Ci piszę: tam na słoiczku Hippa jest taka czerwona ramka a w niej tekst: "Dla bezpieczeństwa i zdrowego żywienia Twojego dziecka :"
i tam od czerwonych kropek wypunktowane różne rzeczy, ostatnia kropka to właśnie tekst czy normalizuje czy zagęszcza itp....

Co do tych kropek - to wg mnie też od śliny, też ciągle biegam z pieluchą....

Mój mąż kupił dzisiaj pieluchy w Lidlu, nazywają się Tujour i wychodzą bodajże 0,46zł.
Tylko pomna Waszych uwag, że Lidlowe 3 to Pampersowe 4 mąż kupił 3, a tam od 4 do 9 kilo :szok:
No jakoś weszłyśmy, ale wymolestujemy tę paczkę i jeśli okażą się ok, to kupimy już 4.

Ostatnia edycja:
Pasibrzuch ja mam paczke tych lidlowych i sporadycznie ubieram bo jakoś nie pasuja mi do konca - dwa razy mi przepuściły i jakoś cały czas twardo jestem przy pampersach new baby 3 :-)

reklama
ja cały czas używałam pampersów acitve baby i uważam że są super. Raz rodzice nam kupili te gaga i beznadzieja, śmierdziały chemią i takie strasznie sztywne były, zużyłam chyba z 5 tylko, a teraz kupiłam na próbę huugisy czy jak to się tam pisze, nawet nawet są, tylko bardziej sztywne niż pampersy, a więc na noc idzie pampers a w dzień te. Ale chyba potem wrócę normalnie do pampersiakow

Do góry