reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja naszych maluszków:)

Głuszku czytałam, że wszystkie kremy z filtrem mnieralnym dla takich maluszków zostawiają biały filtr , bo mają w sobie też cynk. Tak więc, to normalne. Ja mieszam go na ręku z kremem pielęgnacyjnym, który jest rzadki i dopiero rozsmarowuję na ciałku Poli.

reklama
Ja też mam ziajke ale raczej z koniecznosci. Chcielismy Nivea bo reszte kosmetyków ma Nivea ale maz obiegl całe miasto i nigdzie nie dostał wiec kupił jaki był akurat w ostatnim sklepie. Ale fakt fajnie sie smaruje tylko na czólku zostaja troszke biale slady. Ale jest ok.

Pysiu to białe to właśnie filtr mineralny bo u noworodków nie mozna jeszcze tych chemicznych stosować, dlatego białych śladów przy żadnym nie unikniemy :(

Moj Mieszko ma na twarzy takie białe krosteczki i nie wiem co to takiego  ??? A miedzy brwiami na czółku takie grudeczki pod skóra.

Przemywam mu twarzyczke woda przegotowana i od niedawna smaruje kremem Nivea do twarzy i ciała ale nic sie nie zmienia. Moze ktoras z was wie cos na ten temat?

reklama
Do góry