reklama
D
dziunka24.
Gość
tez chyba zakupie ten bepanthen na sutki skoro zachwalacie.... dla maluszka mam krem bambino....
bez bepanthenu przy pierwszych karmieniach bylabym teraz chyba bez sutkow

_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bebanthen jest dobry
też mam zamiar go na sutki używać....

kilolek
podwójna listopadowa mama
to fakt. Ile ludzi tyle opinii. To tak jak z kosmetykami dla doroslych, nie każdemu dany kosmetyk odpowiada.Wiecie co ogólnie nic mi nie sprawia takiego problemu jak pojęcie tego co w końcu trzeba dla tego dziecka (kosmetyki)
Aż mnie to zaczyna wkurzać.
Każda z was kupuje cos innego-każda uważa, że czegos tam nie można. OBŁĘD.
Tzn nie denerwuję się na was tylko na to, że tyle tych rzeczy jest, że człowiek głupieje.....
Trudno najwyzej uczulę Malwinę (krem dla dzieci Linomag, masć Linomag, mydło Bambino, Parafina do kąpania, oliwka Bambino, krem bambino)
Tez podczytuję ale i tak robię po swojemu, choc część informacji wykorzystuję. Ja np. upieram się przy oliwce ze względu na masaż już od pierwszych dnia itp.
Warto poczytać, a i tak trzeba wyciągnąć własne wnioski
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
A ja słyszałam ze najlepsze na sutki jest mleko z piersi. Któraś wie coś na ten temat???bebanthen jest dobryteż mam zamiar go na sutki używać....
anian
Fanka BB :)
A ja słyszałam ze najlepsze na sutki jest mleko z piersi. Któraś wie coś na ten temat???
bardzo dobry

a bepanthen też kupiłam, ale jakbym go nie ja zużyła to będzie dla Młodego
dziewczyny jak piszecie ze to Oilatum jest dobre do kapania maluszka to ktore macie dokladnie na mysli bo ja patrzylam na allegro i troche jest tych Oilatum roznego rodzaju...i czy to o takim pisalyscie?? OILATUM Soft emulsja do kąpieli, 250ml - APTEKA (757492394) - Aukcje internetowe Allegro
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja pisałam o kremie olilatum
http://www.vitanea.pl/product/details/apteka/dermatologia/oilatum-soft-krem-40g.html
chyba ten bo wysłali mi bez opakowania...
i jeszcze mam 2 maść któr4ej nie rozszyfrowałam na co mogłaby być...
SEPTALAN znacie ją??
http://www.vitanea.pl/product/details/apteka/dermatologia/oilatum-soft-krem-40g.html
chyba ten bo wysłali mi bez opakowania...
i jeszcze mam 2 maść któr4ej nie rozszyfrowałam na co mogłaby być...

SEPTALAN znacie ją??
R
rouż
Gość
Gosiu, a ja pislama o takim Oilatum, nie soft:
Oilatum 63,4% emulsja do kąp.500ml - Vitanea.pl - apteka internetowa - leki i kosmetyki najtaniej (www.vitanea.pl).
Oilatum 63,4% emulsja do kąp.500ml - Vitanea.pl - apteka internetowa - leki i kosmetyki najtaniej (www.vitanea.pl).
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
soft jest jeszcze delikatniejsze niż Oilatum zwykłe.dziewczyny jak piszecie ze to Oilatum jest dobre do kapania maluszka to ktore macie dokladnie na mysli bo ja patrzylam na allegro i troche jest tych Oilatum roznego rodzaju...i czy to o takim pisalyscie?? OILATUM Soft emulsja do kąpieli, 250ml - APTEKA (757492394) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: