reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

reklama
hehe co do fridy smiac mi sie chce :)
ogladalam na allegro itp bo u nas niecale 30 zl kosztuje jak widzialam nawet w hurtowniach i znalazlam z mojego miasta za 20 zl i dzownilam wlasnie sie spytac zeby odebrac osobiscie i to hurtowania sprzedaje co na polce ma 28 :) tylko trzeba zajsc i powiedziec ze z allegro i masz za 20 zl hehehe smiech :)
i juz dzwonilam do meza zeby zajechal po pracy :)

Ostatnia edycja:
A słyszała któras z Was o czyms takim jak Balneum np zamiast Oilatum , które jest droższe ?
ja słyszałam. W aptece facet mi mówił, ze balneum jest polskie i jest tańsze ale mniej wydajne, no i klientki mu mówiły, że oilatum jednak trochę lepsze. A podobno jest jeszcze jedno Oilat czy jakoś tak, bardzo podobne do Balneum. Też polskie.

ja słyszałam. W aptece facet mi mówił, ze balneum jest polskie i jest tańsze ale mniej wydajne, no i klientki mu mówiły, że oilatum jednak trochę lepsze. A podobno jest jeszcze jedno Oilat czy jakoś tak, bardzo podobne do Balneum. Też polskie.

Oillan - mnie poradziła farmaceutka, bo akurat skończył się im Oilatum. Skład ten sam, a cena za Oillan ok. 9zł a Oilatum ok 20zł (mydełko)

reklama
Do góry