hehe dobre:-)ja mam ta fride po Majce i kosztowala jakos 20zl ale super sie sprawowala..Ja najpierw wypróbuję gruszkę, jak się nie sprawdzi to kupię tą Fridę, a jak się nie sprawdzi to podłączę odkurzaczŻARTUJĘ :-)
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hehe co do fridy smiac mi sie chce
ogladalam na allegro itp bo u nas niecale 30 zl kosztuje jak widzialam nawet w hurtowniach i znalazlam z mojego miasta za 20 zl i dzownilam wlasnie sie spytac zeby odebrac osobiscie i to hurtowania sprzedaje co na polce ma 28
tylko trzeba zajsc i powiedziec ze z allegro i masz za 20 zl hehehe smiech 
i juz dzwonilam do meza zeby zajechal po pracy
ogladalam na allegro itp bo u nas niecale 30 zl kosztuje jak widzialam nawet w hurtowniach i znalazlam z mojego miasta za 20 zl i dzownilam wlasnie sie spytac zeby odebrac osobiscie i to hurtowania sprzedaje co na polce ma 28
i juz dzwonilam do meza zeby zajechal po pracy
Ostatnia edycja:
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja słyszałam. W aptece facet mi mówił, ze balneum jest polskie i jest tańsze ale mniej wydajne, no i klientki mu mówiły, że oilatum jednak trochę lepsze. A podobno jest jeszcze jedno Oilat czy jakoś tak, bardzo podobne do Balneum. Też polskie.A słyszała któras z Was o czyms takim jak Balneum np zamiast Oilatum , które jest droższe ?
ja słyszałam. W aptece facet mi mówił, ze balneum jest polskie i jest tańsze ale mniej wydajne, no i klientki mu mówiły, że oilatum jednak trochę lepsze. A podobno jest jeszcze jedno Oilat czy jakoś tak, bardzo podobne do Balneum. Też polskie.
i jeszcze Emolium, troche tansze od Oilatum:-)
Madzia_pl
Fanka BB :)
ja słyszałam. W aptece facet mi mówił, ze balneum jest polskie i jest tańsze ale mniej wydajne, no i klientki mu mówiły, że oilatum jednak trochę lepsze. A podobno jest jeszcze jedno Oilat czy jakoś tak, bardzo podobne do Balneum. Też polskie.
Oillan - mnie poradziła farmaceutka, bo akurat skończył się im Oilatum. Skład ten sam, a cena za Oillan ok. 9zł a Oilatum ok 20zł (mydełko)
dziubasek08
Fanka BB :)
Ola a ja zamiast tego będę używała ciekłej parafiny, chyba najtańsza i najbardziej naturalna wersjaA słyszała któras z Was o czyms takim jak Balneum np zamiast Oilatum , które jest droższe ?
reklama
Podziel się: