reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

niby tym fioletem ne smaruje sie pepka juz a w szpitalu dla siostry kazala tylko fioletem :) bedziemy madrzejsze po pierwszym dziecku ;)

ja synowi smarowąłąm fioletem zamiast spirytusem, bo mi w szpitalu tak kazali. Po dwóch tygodniach wylądowałąm u pediatry, bo się syniowi pępek ślimaczyć zaczął... Okaząło się, że fiolet odkaża, ale nie wysusza, a w tym całym smarowaniu chodzi szczególnie o wysuszanie, żeby odpadlo... Córcia od razu była spirytusowana, i po tygodniu nie było pępuszka.. fioletem maznęli tylko raz w szpitalu.
No i niby ten sam szpital to był..

a co do oliwki dolanej do kąpieli - szybko Wam się odechce, jak będziecie musiały codziennie wyszorować zatluszczoną wanienkę + dużą wannę, o ile do niej będziecie wylewac wodę z wanienki :cool2:

reklama
a co do oliwki dolanej do kąpieli - szybko Wam się odechce, jak będziecie musiały codziennie wyszorować zatluszczoną wanienkę + dużą wannę, o ile do niej będziecie wylewac wodę z wanienki :cool2:
zgadzam sie mialam taki plyn z dodatkiem oliwki skóra byla fajna i nie tzteba bylo balsamowac ale co z wanna sie działo ... masakra :)

jest w sieci bo ja ściągałam i polecam, trochę długi :)) ja rozłożyłam sobie to na pare dni. Oglądlaiśmy go razem z M. Chociaż powiem że niektóre rzeczy mnie zaskakiwały i stwierdziłam że musiałabym mieć dużo czasu żeby np przebierać dziecko tak jak on. To się robi bardziej instynktownie i ja nie zwracam uwagi tak dokładnie jak on tam pisuje :))
mozesz podac link do stronki z ktorej sciagnelas i jaki jest tytul. poprosze mojego kochanego zeby mi sciagnal :)

ja kiedyś chciałam wykąpać córkę tak jak pokazuje Zawitkowski i o mało jej nie utopiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: na szczęście mąż był w tym dużo lepszy:sorry: tj w kąpaniu nie topieniu;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry