reklama
Tak jak Wiolcia pisala-oliwki podrazniaja potowki.A ja przy Adasiu do kapieli dodawalam lyzke maki ziemniaczanej i mylam go normalnie mydelkiem.Zadnych kisieli
A Adasia urodzilam w srodku lata wiec potowki byly.Ale maka ziemniaczana dziala cuda

sunnflower
Fanka BB :)
słuchajcie, macie jakiś krem na mrozy dla maluchów czy wystarczy smarować takim do pielęgnacji?
Antylopka
Potrojna mamuska
krem na każdą pogodę z Nivea Baby (używałam na mrozy przy Wiki, tutaj tez używam, ale mrozów nie ma). Chroni od wiatru, chłodu, mrozu.
U
użytkowniczka r
Gość
krem na każdą pogodę z Nivea Baby (używałam na mrozy przy Wiki, tutaj tez używam, ale mrozów nie ma). Chroni od wiatru, chłodu, mrozu.
Ja również takiego używam
Ja na razie używam Bepanthenu, bo żadnego kremu do buzi na mróz nie udało mi się w okolicy dostać. W aptece nie mają, w drogerii też nie. Położna mówiła, że Bepanthen na buzię może być, bo tłusty, ale ja go nie lubię, bo ciężko rozsmarować i nieładnie pachnie 

Też mam pytanie
Jak pielęgnujecie oczy dzieci? Nam położna powiedziała, że wystarczy przemywać przegotowaną wodą. Podobnie z uszami - mówiła, żeby nie grzebać w środku, tylko przemywać na zewnątrz i za uszami skórę. Nos zakrapiamy wodą morską i czasem czyścimy gruchą jak coś tam siedzi, ale większość Franek sam kichając oczyszcza (frida - masakra... nie umiem zrobić takiego podciśnienia, żeby cokolwiek z tego nosa wyciągnąć).
Zastanawiam się nad tymi oczami - czy woda wystarczy?
Zastanawiam się nad tymi oczami - czy woda wystarczy?
krolcia
Fanka BB :)
Mnie położna poradziła przemywać oczki solą fizjologiczną. Można kupić w aptece takie małe plastikowe fiolki.
Antylopka
Potrojna mamuska
my tez tak robimyMnie położna poradziła przemywać oczki solą fizjologiczną. Można kupić w aptece takie małe plastikowe fiolki.
reklama
Mnie położna poradziła przemywać oczki solą fizjologiczną. Można kupić w aptece takie małe plastikowe fiolki.
Mam tą sól. Ale codziennie przemywacie?