my kapiemy Smyka w płynie do kąpieli Johnsona i nie ma problemów ze skórą.Miałam taką próbkę Balneum Hermal ktora była przeznaczona na 30 l wody w wannie wiec dodawalismy kilka razy po troszku do wanienki jak miał to łuszczenie i ładnie się to wszytsko zakonczyło.Skórę ma mięciutką i gładziutką.Teraz wystracza juz tylko Johnson'sDziewczyny, w czym kąpiecie maluchy, bo Oilatum to trochę drogo mi wychodzi Wolałabym je stosować tylko w razie jakiś problemików ze skórą.
reklama
iza&marcin
Fanka BB :)
ja od poczatku uzywam Nivea Baby Nutri Sensitive do kapieli a po niej mleczko do ciala z tej samej serii. Skora jest gladziutka i miekka. Uwielbiam zapach oliwek ale z tego mleczka jestem tak zadowolona ze nie bede juz do nich wracac
ja uzywam dokładnie tego samego zestawuoliwke odstawiliśmy w drugim miesiącu bo przestała dobrze nawilżać skórę Szymka. a mleczko jest rewelacyjne:-)ja od poczatku uzywam Nivea Baby Nutri Sensitive do kapieli a po niej mleczko do ciala z tej samej serii. Skora jest gladziutka i miekka. Uwielbiam zapach oliwek ale z tego mleczka jestem tak zadowolona ze nie bede juz do nich wracac
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Iza mozesz wrzucic linka z ta ksiazka ,,jezyk niemowlat'' sorki ale mam za malo czasu zeby szukac.Albo chociaz napisz gdzie szukac zeby czasu nie tracic.Z góry dziekuje
My kapiemy w oilatum i w plynie do kapieli z johnson's baby i smarujemy oliwka mamy tez mleczko ale mamusia sobie pozyczylana dzidzi nie testowalismy
My kapiemy w oilatum i w plynie do kapieli z johnson's baby i smarujemy oliwka mamy tez mleczko ale mamusia sobie pozyczylana dzidzi nie testowalismy
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Kurde, ja też mam Nivea Baby Nutri Sensitive, ale to jest z oliwką, a na oliwkę Nivea Tymon ma ostre uczulenie, więc nawet nie próbuję go użyć :-(
Zastanawiam się nad Mustelą - droga jest, ale moja Kaśka używa i Majka ma 3 miesiące a dopiero teraz się im skończyła butelka, więc może tak drogo to nie wyjdzie...
Może jeszcze Johnsona spróbuję...
Zastanawiam się nad Mustelą - droga jest, ale moja Kaśka używa i Majka ma 3 miesiące a dopiero teraz się im skończyła butelka, więc może tak drogo to nie wyjdzie...
Może jeszcze Johnsona spróbuję...
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Iza mozesz wrzucic linka z ta ksiazka ,,jezyk niemowlat'' sorki ale mam za malo czasu zeby szukac.Albo chociaz napisz gdzie szukac zeby czasu nie tracic.Z góry dziekuje
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...niczna-wersja-jezyk-niemowlat-tracy-hogg-389/
Ja kupiłam sobie jej obie książki na początku ciąży i uważam, że naprawdę można parę rzeczy dla siebie z nich wyłuskać..
Ninja ja bym sie zastanowiła nad Jonsonem bo Jonson dość czesto uczula a jak Tymon juz miał uczulenie to bym sie wstrzymała
my kapiemy w wodzie myjemy mydełkiem Nivea w zelu i mleczkiem Nivea smarujemy i to wszystko Oliwka tylko włosy natłuszczamy;-)
Weronika ja mam takie samo zdanie jak Madzka jak Nel ci ładnie przybiera to nie ma sensu jej dokarmiac
my kapiemy w wodzie myjemy mydełkiem Nivea w zelu i mleczkiem Nivea smarujemy i to wszystko Oliwka tylko włosy natłuszczamy;-)
Weronika ja mam takie samo zdanie jak Madzka jak Nel ci ładnie przybiera to nie ma sensu jej dokarmiac
kra
Zadomowiona(y)
Weronika - krótko, bo to nie ten wątek;-). Nie dokarmiaj, jak mała przybiera. Wiem, bo mój Emi chudł na cycu i musieliśmy dokarmiać i teraz to już jest prawie "po zawodach". dodam jeszcze do tego co dziewczyny pisały, że Nela może nawet 3x tyle mleczka wyssać niż ty laktatorem!
dokładnie tak:-)dodam jeszcze do tego co dziewczyny pisały, że Nela może nawet 3x tyle mleczka wyssać niż ty laktatorem!
reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ninja WIELKIE DZIEKI