reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pielęgnacja maluszka

Dziewczyny, w czym kąpiecie maluchy, bo Oilatum to trochę drogo mi wychodzi :baffled::sorry2: Wolałabym je stosować tylko w razie jakiś problemików ze skórą.
my kapiemy Smyka w płynie do kąpieli Johnsona i nie ma problemów ze skórą.Miałam taką próbkę Balneum Hermal ktora była przeznaczona na 30 l wody w wannie wiec dodawalismy kilka razy po troszku do wanienki jak miał to łuszczenie i ładnie się to wszytsko zakonczyło.Skórę ma mięciutką i gładziutką.Teraz wystracza juz tylko Johnson's:tak:

reklama
ja od poczatku uzywam Nivea Baby Nutri Sensitive do kapieli a po niej mleczko do ciala z tej samej serii. Skora jest gladziutka i miekka. Uwielbiam zapach oliwek ale z tego mleczka jestem tak zadowolona ze nie bede juz do nich wracac

ja od poczatku uzywam Nivea Baby Nutri Sensitive do kapieli a po niej mleczko do ciala z tej samej serii. Skora jest gladziutka i miekka. Uwielbiam zapach oliwek ale z tego mleczka jestem tak zadowolona ze nie bede juz do nich wracac
ja uzywam dokładnie tego samego zestawu:tak::tak:oliwke odstawiliśmy w drugim miesiącu bo przestała dobrze nawilżać skórę Szymka. a mleczko jest rewelacyjne:tak::-)

Iza mozesz wrzucic linka z ta ksiazka ,,jezyk niemowlat'' sorki ale mam za malo czasu zeby szukac.Albo chociaz napisz gdzie szukac zeby czasu nie tracic.Z góry dziekuje

My kapiemy w oilatum i w plynie do kapieli z johnson's baby i smarujemy oliwka mamy tez mleczko ale mamusia sobie pozyczyla:-Dna dzidzi nie testowalismy

Kurde, ja też mam Nivea Baby Nutri Sensitive, ale to jest z oliwką, a na oliwkę Nivea Tymon ma ostre uczulenie, więc nawet nie próbuję go użyć :-(
Zastanawiam się nad Mustelą - droga jest, ale moja Kaśka używa i Majka ma 3 miesiące a dopiero teraz się im skończyła butelka, więc może tak drogo to nie wyjdzie...
Może jeszcze Johnsona spróbuję...

Ninja ja bym sie zastanowiła nad Jonsonem bo Jonson dość czesto uczula a jak Tymon juz miał uczulenie to bym sie wstrzymała:sorry2:
my kapiemy w wodzie myjemy mydełkiem Nivea w zelu i mleczkiem Nivea smarujemy i to wszystko Oliwka tylko włosy natłuszczamy;-)
Weronika ja mam takie samo zdanie jak Madzka jak Nel ci ładnie przybiera to nie ma sensu jej dokarmiac:happy:

Weronika - krótko, bo to nie ten wątek;-). Nie dokarmiaj, jak mała przybiera. Wiem, bo mój Emi chudł na cycu i musieliśmy dokarmiać i teraz to już jest prawie "po zawodach":wściekła/y::no:. dodam jeszcze do tego co dziewczyny pisały, że Nela może nawet 3x tyle mleczka wyssać niż ty laktatorem!

reklama
Do góry