reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluszka

Dziewczyny, w czym kąpiecie maluchy, bo Oilatum to trochę drogo mi wychodzi :baffled::sorry2: Wolałabym je stosować tylko w razie jakiś problemików ze skórą.
my kapiemy Smyka w płynie do kąpieli Johnsona i nie ma problemów ze skórą.Miałam taką próbkę Balneum Hermal ktora była przeznaczona na 30 l wody w wannie wiec dodawalismy kilka razy po troszku do wanienki jak miał to łuszczenie i ładnie się to wszytsko zakonczyło.Skórę ma mięciutką i gładziutką.Teraz wystracza juz tylko Johnson's:tak:

reklama
ja od poczatku uzywam Nivea Baby Nutri Sensitive do kapieli a po niej mleczko do ciala z tej samej serii. Skora jest gladziutka i miekka. Uwielbiam zapach oliwek ale z tego mleczka jestem tak zadowolona ze nie bede juz do nich wracac

ja od poczatku uzywam Nivea Baby Nutri Sensitive do kapieli a po niej mleczko do ciala z tej samej serii. Skora jest gladziutka i miekka. Uwielbiam zapach oliwek ale z tego mleczka jestem tak zadowolona ze nie bede juz do nich wracac
ja uzywam dokładnie tego samego zestawu:tak::tak:oliwke odstawiliśmy w drugim miesiącu bo przestała dobrze nawilżać skórę Szymka. a mleczko jest rewelacyjne:tak::-)

Iza mozesz wrzucic linka z ta ksiazka ,,jezyk niemowlat'' sorki ale mam za malo czasu zeby szukac.Albo chociaz napisz gdzie szukac zeby czasu nie tracic.Z góry dziekuje

My kapiemy w oilatum i w plynie do kapieli z johnson's baby i smarujemy oliwka mamy tez mleczko ale mamusia sobie pozyczyla:-Dna dzidzi nie testowalismy

Kurde, ja też mam Nivea Baby Nutri Sensitive, ale to jest z oliwką, a na oliwkę Nivea Tymon ma ostre uczulenie, więc nawet nie próbuję go użyć :-(
Zastanawiam się nad Mustelą - droga jest, ale moja Kaśka używa i Majka ma 3 miesiące a dopiero teraz się im skończyła butelka, więc może tak drogo to nie wyjdzie...
Może jeszcze Johnsona spróbuję...

Ninja ja bym sie zastanowiła nad Jonsonem bo Jonson dość czesto uczula a jak Tymon juz miał uczulenie to bym sie wstrzymała:sorry2:
my kapiemy w wodzie myjemy mydełkiem Nivea w zelu i mleczkiem Nivea smarujemy i to wszystko Oliwka tylko włosy natłuszczamy;-)
Weronika ja mam takie samo zdanie jak Madzka jak Nel ci ładnie przybiera to nie ma sensu jej dokarmiac:happy:

Weronika - krótko, bo to nie ten wątek;-). Nie dokarmiaj, jak mała przybiera. Wiem, bo mój Emi chudł na cycu i musieliśmy dokarmiać i teraz to już jest prawie "po zawodach":wściekła/y::no:. dodam jeszcze do tego co dziewczyny pisały, że Nela może nawet 3x tyle mleczka wyssać niż ty laktatorem!

reklama
Do góry