Marteczka23
Fan(ka)
My też jednak kupiliśmy jedno jumbo opakowanie pampersów 2 miałam wziąc huggies bo są większe niż pamperki ale byłyniby w tej samej cenie więc woleliśmy pampki(dopiero zobaczyliśmy na paragonie że 10zł droższe były)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli mogę wtrącićjesli dzidzia prawidłowo przybiera na wadze to znaczy że pokarm mamy jej wystarczanie warto zaczynac dokarmiania sztucznym mlekiem z butli tak wcześnie jeśli nie ma takiej potrzeby jeśli jest karmiona na żądanie to sama sobie reguluje częstość i ilość posiłków i je tyle ile potrzebuje. Ale rzecz w tym że nie wiem czy ona faktycznie się moim cycem najada :-( Bo skoro ściągnęłam 50-tke z obu cyców (a w sumie zjadła 100ml) i jej mało było .... nie wiem