reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluszka

reklama
Siwona moze tak moze byc nie mam pojeia szczerze ci powiem a pepek odpada od 3-14 dni;-) smaruj dobrze spirytusem wokoło , ja smarowałam prawie po akzdej zmienie pieluszki:-)

Befatka1982, MonikaA, Weronikaa - gratulujemy odpadniętych pępuszków!
U nas jeszcze cały czas się trzyma, ale przemywam go dzielnie przy każdej okazji, a nie przepadam za tym, oj nie....:no2::no2::no2:
Ninjacorps współczuję problemów ze skórką.... :no::no::no: Mam nadzieję, że szybko się zagoi!

Siwona nam też się tak kruszył pępuszek a miałyśmy go równy miesiąc i nic sięnie stało jest wszystko z nim o.k. ale jak się chcesz szybciej pozbyc to trzeba zakraplac tam do srodka(pod kikutek)to go szybko obsuszysz.:tak:

Siwona u nas się trzymał 3 tyg.i przed odpadnięciem właśnie kruszyć się zaczął-także jesteście na dobrej drodze do odpadnięcia.U mnie lekarka powiedziała,że jak dziecko miało grubą pępowinę to ten kikut może trochę dłużej być.

NINJA: przy problemach skórnych u Oli położna kazała kąpać tylko w w odzie z nadmanganianem potasu i nie używać niczego innego (np. oilatum) Wysypka zaczeła schodzić po pierwszej "kapieli" a po 3 dniach nic nie było.

przepraszam kochanwe ja tylko na chwile mala cigle glodna nie wiem co robic babel ma tydzien a potrafi wypic 70ml a za 10min znowu 30ml za na stepna 10 znowu cos pociumka i za 2-3h znowu to samo.zmienilam mleko dla dzieci które maja wiekszy apetyt ale to nic nie daje.

Pytanie brzmi czy jestem w stanie przekarmic malucha??

W sumie ciagle jej sie ulewa bo je strasznie lapczywie i juz glupieje.Czasem oszukuje ja woda bo podobno nie mozna ciagle sztucznego mleka podawac bo kupka nie idzie no i u nas tak wlasnie jest,a woda ma a ja przeczyscic:-(

Befatka, strasznie się pewnie martwisz bidulko:-(
Niestety nic o tym nie wiem, więc nie odpowiem, ale pewnie zaraz zaradna mamusia z forum Ci pomoże...:tak:
3maj się... Buziolki :*

reklama
Beti dziekuje za wsparcie a jak u Ciebie z karmieniem??U mnie raz sie udalo mala nakarmic z cycka myslalam ze porzadnie zjadla z jednego pozniej zasnela na 5min pozniej 2 i na koniec jeszcze 50ml z butli bo dalej skrzeczala.

Kurde ona znowu ciamka przez sen a spi moze jakies 40 min juz myslalam ze zatankowalam ja na full

Do góry