reklama
aa nie chce pisać, bo nie jestem pewna i jeszcze głupoty napiszę,ale chyba wystaje taki balonik na brzuszku przy pępku i to jelitko się wypycha, w każdym razie naklejali mu plaster ,który wciskał do środka ten balonik i całkiem się schowało już, ale to mogło trwac dużo dłużej i mogło się skończyć jakimś zabiegiem
Eywa dzieki :-) u nas pepek wystaje i lekarz dzis powiedzial ze to przepuklina..mamy jeszcze skierowanie do pediatry zobaczymy co powie...z tego co czytalam w necie to lekarze powoli odchodza od plastrow ale nie wiem co tutaj z tym robia...mozliwosc zabiegu tez jest tylko nie wiem w jakim momencie
U
użytkownik 838
Gość
a mocno to wystaje?? Bo nasz tez taki wystajacy, ale nie jakos mocno, ale dolku nie ma...
jola.24
Fanka BB :)
Cofnelam sie troche w tyl i jedynie co moge poradzic to w sprawie ciemieniuchy. Olo mial straszna i wytilam. Nakladalam Oliwke na lepek, na jakies 2h, najlepiej zalozyc czapeczke a potem zczesywalam szczoteczka, poskutkowalo. Teraz jak tylko widze u Liwii ze cos sie zaczyna dziac na glowce robie to samo i glowka ladna.
czy ktoras z Was miala moze kontakt z przepuklina pepkowa? poczytalam troche w necie ale wiecie jak to jest czasami z wiadomosciami z netu
mój starszak ma, juz ma 5 lat, malutką, nie powiększa się więc lekarka mówi ze dalej czekac az sama sie wchlonie...
mam pytanie. czy mialyscie taką sytuacje ze dziecko nei chce piersi, placze, zasypia tylko na rekach, odlozona do wozka placze, jak przystawiam do piersi to jak zlapie to nerwowo pociagnie pare razy albo od razu placze....
nie wiem czy to po szczepionce moze byc?? szczepiona byla we wtorek, spala caly wtorek, cala noc i potem jazda... daje jej mm no bo wtedy zasnie przynajjmniej na chwile. nie ma pleśniawki, raz ze pediatra we wtorek sprawdzala, dwa ze butle zlapie i normalnie wypije...jem jak zwykle... nei wiem o co kaman;-(
mój starszak ma, juz ma 5 lat, malutką, nie powiększa się więc lekarka mówi ze dalej czekac az sama sie wchlonie...
mam pytanie. czy mialyscie taką sytuacje ze dziecko nei chce piersi, placze, zasypia tylko na rekach, odlozona do wozka placze, jak przystawiam do piersi to jak zlapie to nerwowo pociagnie pare razy albo od razu placze....
nie wiem czy to po szczepionce moze byc?? szczepiona byla we wtorek, spala caly wtorek, cala noc i potem jazda... daje jej mm no bo wtedy zasnie przynajjmniej na chwile. nie ma pleśniawki, raz ze pediatra we wtorek sprawdzala, dwa ze butle zlapie i normalnie wypije...jem jak zwykle... nei wiem o co kaman;-(
a sprawdzalas czy masz pokarm w piersi?
Kacper miał przepuklinę. Są na to te plastry ale u nas isę nie sprawdzały. Sama się wchłoneła.czy ktoras z Was miala moze kontakt z przepuklina pepkowa? poczytalam troche w necie ale wiecie jak to jest czasami z wiadomosciami z netu
Może po tym szczepieniumój starszak ma, juz ma 5 lat, malutką, nie powiększa się więc lekarka mówi ze dalej czekac az sama sie wchlonie...
reklama
Jakiej soli do oczyszczania używacie morskiej czy fizjologiczne? Czy one czymś się różnią?
Mój mały ma od wczoraj gilunka, gruszka nie za bardzo się sprawdza, firyd jeszce nie mamy (ale tak jak pisałyście podrażnia śluzówkę), więc spróbuję najpier solą.
Mój mały ma od wczoraj gilunka, gruszka nie za bardzo się sprawdza, firyd jeszce nie mamy (ale tak jak pisałyście podrażnia śluzówkę), więc spróbuję najpier solą.
Podziel się: