reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

ja pionizuje i widze ze maly nie ulewa tak. A jak widze ze mu idzie to szybko do pionu i polyka :-D haha chwile potrzymam i jest ok. Pozatym on sam sie tego dopomina. Jak pije i zaczyna sie wiercic to znaczy ze chce mu sie do pionu i odbic. chwile tak trzymam i potem wcina dalej :-)
u mnie identycznie, ale nie pionizuje zawsze tylko wlasnie wtedy jak sie wierci.

reklama
mój tak samo...zaraz po ulaniu czkawka. Ja staram sie odbijać, bo czesto go meczy jak nie może mu sie odbić.

Ja pionizuję nie ze względu na ulewanie ale dlatego, żeby były mniejsze bóle brzuszka. Jak się Gabie nie odbije to potem ma dużo gazów w brzuszku i jeszcze bardziej płacze.

Natalka też ostro pierdzi;-) ale odbija jej się bardzo rzadko,w zasadzie tylko jak sygnalizuję taką potrzebę wypluwając cycka i płacząc

reklama
Mitaginka czasami jak nie chce się odbic to na chwilę położę Marte na łóżku i potem próbuje jeszcze raz Albo czasami jej się odbija jak leży na brzuszku.
jak zaśnie to nie odbijam bo zaraz oczka otwiera :) i koniec spania. Zosia tak nie miała:)

Do góry