reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

podawaj ja się pytałam pediatry czy moge podaćgdy maja miała 10 dni i kazała podać mówiła że to nie zaszkodzi a tylko pomoże dziecku

reklama
mnie też pediatra mówiła, że można wcześniej tylko np. troszkę mniejszą ilość... te leki są bezpieczne. można powiedzieć od pierwszego tygodnia:)

Dziewczyny, jak odsysacie fridą to jak? Bo jak dzidzia się rusza to jak to zrobić? Odsysa się tylko katarek, czy jak wydaje mi się, że ma tam jakąś "kozę" to też?

jedna reka przytrzymac głowke, druga fride, a w usta rurke i cigąąąąąąąągniesz :-D tak długo az stwierdzisz ze jest "pusto" ;-) na koniec ja psikam jeszcze woda morska zeby nawilzyc sluzowke i finito :-)

robie tak jak Asiunia tylko przed psikam sporo woda morska w razie gdyby jakas koza za mocno sie przykleila to wtedy latwiej wyjdzie i nie bedzie bolalo :tak:

mitaginko ja nie pomoge moj z frida wcale nie walczy nawet nie placze chyba ze juz za dlugo mu robie a tak to lezy grzecznie, jak ma jakiegos "gila" i slysze ze mu wadzi to tez wyciagam :-D

u nas też tak samo. Wcześniej zapuszczam po 2 kropelki wody i czekam kilka minut aby się nawilżył nosek. Najlepiej z mężem mi to wychodzi bo ja mam jakieś kiepskie płuca na wdechu.

reklama
Do góry