Moje dziecie non stopa oczami wywija przez sen a potem sie smieje czy robi podkowe , budzi sie raczej bez placzu dopiero jak za dlugo lezy to tak. Musze go w nocy przewracac bo cierpnie chlopak i wtedy sie zlosci, mojemu tez charczy w nosku psikam frida i wybieram ale wybrac nie idzie wiec chyba gdzies wysoko zalega, moj maly mial gruba pepowine i pepek jeszcze sie trzyma polozna sprawdzala i wsio ok byla u mnie dwa razy w czwartek przyjedzie znowu i zwazy malego. Ja uzywam pampersow 2 juz chyba z 5 dni i wcale nie zapinaja sie na srodka czyli mam malego grubaska. Moj maly odpaza sie pod szyja i na nozkach ma faldki trageia.
reklama
nie martw się kochana pępuszkiem...moja mała dalej ma, mam go dosyć już, no ale położna jeszcze parę dni temu oglądała i wszystko ok, nie papra się nic, taka jej uroda...w czwartek pediatra to się upewnie jeszcze,bo bardzo się tym pępkiem przejmuje, boje się,że coś robimy nie tak..no ale jest suchy, nic nie śmierdzi tam, nie ropieje..no ale ile można;-)
10:30 a ja pierwsza widac ze juz maj hehe i kwietniowki rozpakowane. bachucha, shanonka!! co z wami?;-)
jankesowa jak w nosku harczy to niekoniecznie jest zawalony. moja trojka czyste nosy a harczal kazdy noworodek...tam w nosku sa takie skrzydelka jeszcze nei zrosniete i one harcza, ale jak nie ma kataru to moja pediatra odradza odciaganie. sam sterimar i potem na brzuszek, to wszystko wyleci. ja nie odciagalam jeszcze ani raz. no raz mala miala mleko w nosku, ale w nocy i bylam polprzytomna wiec nie zdążyłam sie ruszyc a ona to wykichała po prostu...
Lola (nowe przezwisko Niki) spi w nocy idealnie po 3 godz! 21 zasypia potem 24, 3, 6, 9 i spi dalej
a pogoda do ...... sie pytam gdzie to lato??!!
jankesowa jak w nosku harczy to niekoniecznie jest zawalony. moja trojka czyste nosy a harczal kazdy noworodek...tam w nosku sa takie skrzydelka jeszcze nei zrosniete i one harcza, ale jak nie ma kataru to moja pediatra odradza odciaganie. sam sterimar i potem na brzuszek, to wszystko wyleci. ja nie odciagalam jeszcze ani raz. no raz mala miala mleko w nosku, ale w nocy i bylam polprzytomna wiec nie zdążyłam sie ruszyc a ona to wykichała po prostu...
Lola (nowe przezwisko Niki) spi w nocy idealnie po 3 godz! 21 zasypia potem 24, 3, 6, 9 i spi dalej
a pogoda do ...... sie pytam gdzie to lato??!!
Koot
Fanka BB :)
nie martw się kochana pępuszkiem...moja mała dalej ma, mam go dosyć już, no ale położna jeszcze parę dni temu oglądała i wszystko ok, nie papra się nic, taka jej uroda...w czwartek pediatra to się upewnie jeszcze,bo bardzo się tym pępkiem przejmuje, boje się,że coś robimy nie tak..no ale jest suchy, nic nie śmierdzi tam, nie ropieje..no ale ile można;-)
To myslę,że nie ma czym sie przejmować, zwyczajnie dłużej usycha, a jak nic sie nie sączy jest suchutki, to lada dzień będzie po nim
mary105
Fanka BB :)
Morgaine nic nie wiedziałam o tych skrzydełkach A się zastanawiałam skąd to charczenie bo nosek czysty ma.
temp.ja jeszcze małej nie mierzyłam ale pod paszką będę mierzyć zwykłym elektronicznym w dupce jakoś się boje a mam taki do ucha to mi cały czas pokazuje inaczej
pampersy 1 to ja miałam tylko 13sztuk użyłam w szpitalu i zaraz dwójki używaliśmy
wklejam linka bo oglądałam właśnie jak masować brzuszek przy kolkach Masaż na kolkę | wideo
temp.ja jeszcze małej nie mierzyłam ale pod paszką będę mierzyć zwykłym elektronicznym w dupce jakoś się boje a mam taki do ucha to mi cały czas pokazuje inaczej
pampersy 1 to ja miałam tylko 13sztuk użyłam w szpitalu i zaraz dwójki używaliśmy
wklejam linka bo oglądałam właśnie jak masować brzuszek przy kolkach Masaż na kolkę | wideo
Musialam jechac dzis po fride bo malemu tak charczalo w nosku i przez to od 3 w nocy budzil mi sie co godzine chyba , frida wyciagnelam dwa wielkie glutki ale teraz widze troche mu polecialo z nosa wody, mam juz panikowac... strasznie sie martwie jutro bedzie u mnie polozna i pediatra to zapytam dodam ze spi spokojnie po tym zabiegu z frida juz nie jest nerwowy ani nic poradzcie dziewczyny
reklama
Podziel się: