reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Może być to zmiana proszku do prania, pisałam Ci o tym wcześniej;-)
Wróć do starego proszku i zobaczysz co będzie się działo:tak:
a no pisalas:happy:;-) zmienilam proszek i smarowalam rumiankiem najzwyklejsza w swiecie herbata i kapalam w rumianku tzn. zaparzalam kubas i wlewalam do wody :) hura:-D:-D

no a u nas bedzie czekac powtorka z rozrywki bo nie ma sladu po tej szczepionce (my ja robilismy miesiac pozniej w angli nie robia p/gruzlicy... a podobno jak nie ma blizny jest mniejsza niz 3 mm lub za duza to trzeba sie zglosic do kontroli....:crazy: i ewentualnie powtorzyc

Ostatnia edycja:
tak chaotycznie pisze, ze sama nie moge sie zrozumiec:confused2::-D:-D

hura bo wysypka nam zniknela wokol szyji i klatki piersiowej... bo zmienilam proszek i rumiankiem przemywalam:tak:

u nas to jeszcze ze 4 beda i to w najblizszych miesiacach:-(p/wzw, p/gruzlicy i trzecia dawka z pneumo.... na szczescie maly jak do tej pory z raz pisnal... raz zaplakal ale juz po szczepieniu:sorry: a tak to nie placze wogole:happy:moze go tak nie boli?:eek:

my szczepienie 4 sierpnia i na chwilę będzie spokój...

mój też jak do tej pory szczepionki znosił ok..jak by nie zauważał że kłuty jest ;-)

Jasna cholera...jak nie urok to sraczka...

Ledwie wykombinowałam jak przemycić więcej jedzenia młodemu to wylazło nam jakies uczulenie znowu...Wygląda jak to kiedy miał 4 miesiące i uczulił sie dość mocno na sok z winogron....I tym razem to chyba to samo...Sucha skóra na policzkach i na lewym przedramieniu i łokciu pojawiają sie już zaczerwienione miejsca które ,jeśli nic nie bede robić, zmienią sie w suche plamiska:baffled::angry::crazy:

Dla nas odpada połowa deserków....cholera...wszystkie te owoce z twarozkiem jogurtem itd zawierają po 40 % soku z winogron...ograniczymy sie do misiowego jogurtu i owocowego musu z bobovity...i zobaczymy :confused2:

reklama
adiva, spoko my tez mamy mało do jedzenia, bo ograniczamy produkty "zapierające" czyli jabłko, banan, ich mieszanki i dereski z dodatkiem ryżu - nam zostało tak naprawdę 4 i na przemian je jemy ale za to kupa jest co dzień.

Do góry