reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

kurcze misiek dzisiaj rano obudził się z kaszelkiem. wkurza mnie ta pogoda, z jednej strony upał a z drugiej wiatr jak nad morzem!! :wściekła/y: jaki syropek w razie czego mogę mu podać??

reklama
Syrop prawoślazowy albo Stodal (homeopatyczny przt suchym kaszlu bez wydzieliny)

Ostatnia edycja:
flegamina w kropelkach rozrzedza wydzieline i ulatwia odkrztuszanie. no i oklepywanie dzieciaka

a tak w ogóle to bym poszła do lekarza to skontrolowac, zeby go osłuchał...

Ostatnia edycja:
Kasia ja też tak uważam , a myślę że już poszłaś , napisz co Ci powiedzieli na izbie przyjęć.
Zosia miała kaszel w piątek przed Wielkanocą i pojechaliśmy na izbę przyjęć , bo już rodzinna nie przyjmowała. Pani doktor potraktowała nas jakby nam się nudziło w domu i przyjechaliśmy jej poprzeszkadzać . Zapytała : a ile razy dziecko kaszlało? Ale mnie wnerwiła , bo nie mam co robić tylko liczyć. Na szczęście okazało się , ze infekcja obejmuje tylko górne drogi oddechowe i możemy wrócić do domu i skończyło się na syropkach typu deflegmin , witC , Eurespal .

dziewczyny a Wasze dzieci lubia smoka? jakich uzywacie? moj Krystianek czasami lubi possac, ale nie jest od niego uzalezniony... uzywamy NUK-a

my mielismy kauczukowego nuka i zaden inny nie wcvhodzilw gre...a teraz jest silikonowy TT i jest oki...ale ona smoka potrzebuje tylko do zasniecia w dzien...jak zasnie to go wypluwa a wieczorem przed nocnym zasnieciem zasypia sama w lozeczku i bez smoka...

reklama
my mielismy kauczukowego nuka i zaden inny nie wcvhodzilw gre...a teraz jest silikonowy TT i jest oki...ale ona smoka potrzebuje tylko do zasniecia w dzien...jak zasnie to go wypluwa a wieczorem przed nocnym zasnieciem zasypia sama w lozeczku i bez smoka...
my uzywamy silikonowego NUK-a... Emilka a skad masztaka fajna kolderke na suwak?

Do góry