reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

Kachna, może te upały tak na dzieci działają, bo moja mała też się wcześniej budzi, a wieczorem nie może zasnąć.

reklama
W temacie jedzenia. Małe ostrzeżenie dla mam, które jeszcze nie karmiły dzieciów przeróżnymi owocami. Konkretnie chodzi o banany - wszystkie zabrudzenia ciuszków i innych rzeczy bananami trzeba od razu prać, bo diabelstwo nie schodzi w ogóle i robi się czarne. Załatwiłam juz przepięknie kilka ciuszków i pieluch tetrowych. W życiu bym nie pomyslała, ze to się spiera ciężej niz jagody.

U nas niestety po marchewce tez są ślady na kilku bluzkach dokładnie jak Madzia pisze zapierzesz od razu to zejdzie odłożysz
to plama zostanie :p

Natalka jedzac banana nie brudzi sie ;)za to inne owoce sa wszedzie
z jagód nie wyprały mi sie ciuszki ,ale nie namaczalam wczesniej

reklama
ja wypróbowałam, działa rewelacyjnie, a przy mojej małej plujce już klika ciuszków miałam załatwionych, nie tylko Zuzi moich też. Zuzia ma niezły zasięg. Ostatno karmiłyśmy się na golasa, znaczy ona na golasa, ja w staniku ;D

Do góry