reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

Heh to widzę że wszystkie takie cwaniaki u nas jak jest soczek rozrobiony z wodą to z butelki nic sie nie wyleje a jak herbatka to bluzka polana i wsio w herbatce
sie wyspryciły ;D mówicie że można wodę z kranu przegotować ? Kiedys po herbatce Ola przy cycu marudziła ale teraz tez jest wsio ok !

reklama
Hehe Hubert duży ale na spasionego nie wygląda :p
Moje dziecię pierwszy raz dostało na noc kaszkę (mleczno ryżową na mleku modyfikowanym od 4 mies) Hmmm... Zjedliśmy prawie po tyle samo i ja jestem najedzona, a on jeszcze cyca pociągnął na koniec :) Wiecie co?? ta kaszka z prawdziwego mleka o niebo lepsza. chyba kupię sobie drugą, bo to modyfikowane mi nie smakuje :p

No kurde, a moje dziecko źre wszystko. Soczki, zupki, deserki, owocki, warzywka.Wyrwała mi wieczorem z ręki kanapkę z szynką i pomidorem i fruuu, do dzioba, zabrać nie zdążyłam i miąższu z pomidora nie było :laugh:. Mięsko pożera już normalnie - indyka, cielęcinkę. Miksowane oczywiście.

Madzia widze ze dwa zarloki mamy, moj to samo ostatnio m,i wyrwal doslownie prawie z buzi bo sie kluska bawilam....dluga...i do dzioba swojego....zabralam mu ale jaki ryk byl..a jak widzi ze ja cos jem to krzyk ze on tez chce...jejku...indyka juz jadamy ale cielecinki jeszcze nie z tym ze miesko gotowe  gerbera...ale zaczne mu tez gotowac sama.....

Madzia_S pisze:
No kurde, a moje dziecko źre wszystko. Soczki, zupki, deserki, owocki, warzywka.Wyrwała mi wieczorem z ręki kanapkę z szynką i pomidorem i fruuu, do dzioba, zabrać nie zdążyłam i miąższu z pomidora nie było :laugh:. Mięsko pożera już normalnie - indyka, cielęcinkę. Miksowane oczywiście.

wow! no widzisz :) brawo :)

Niestety, mimo wysiłków z mojej strony, nie chce przestać ssac cyca w nocy. Próbowałam dac jej butlę, smoka, nic. Najwyraźniej nie będzie mi dane się wyspać, chyba, ze sie mleko skończy.

reklama
Ja miesa jeszcze nie dawałam zadnego,ale miksowałam juz
kalafior,brokuły ,buraczki....tylko ze moje dziecko zjada chetnie 2,3 lyzeczki
a pózniej zaczyna sie plucie,głosny chichot itp.Jedynie banany pozera w ekspresowym
tempie.

Do góry