reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja dziecka

Nie krakać mi tu :mad: bo we wszystkoo jestem w stanie teraz uwierzyć. I tak a propos co jest z macierzyńskim? Wydłużyli???

Antares na pocieszenie Iga je od zawsze co 2 h :p . A Tosia może nie odbija dobrze? BoIga jak nie odbije to tak właśnie śpi (wczoraj cały dzień tak było)

reklama
hmmmm trudno powiedzieć.Beka zawsze głośno, więc sądziłam, ze odbija dobrze.Faktycznie - po jakiś 10 min kiedy już lezy dopada ją czasami czkawka a prawie zawsze leciutko sie uleje.Czy co radisz karola? odczekiwać po beknięciu?

Własnie moja Mama mi uświadomiła, ze mojej siostrze wyszedł pierwszy ząb jak miała 3 miesiace więc moze to to... bo ona ogólnie jest rozdrażniona i marudna.

a wiecie, że ja Romana z rodziną w MakSzicie spotkałam? Załuję, ze nie miałam aparatu bo to by dopiero była gradka dla tabloidów ;)

Madzia ja stawiam na lody, albo na applepie'a.
Antares, no to ci kupa kasy koło nosa przeszła. Duuużżżżżooooo by tabloidy za takie zdjęcie dali. Od dzisiaj aparat w swoja piekną torbe i czatuj, może znowu sie uda i na jakies Karainy za honorarium Tosinke zabierzesz :laugh:

Tak mieu ten roman zafascynował, że zapomniałam dodać Antares, że Ig odbija kilka ba nawet kilkanaście razy. Spróbuj Tosinkę przetrzymac dlużej, ewentualnie po jakimś czasie na brzuch. U nas dziala (chociaż nie za każdym razem) :( nam potafi się odbic i 2 godziny po jedzeniu :p

oj Romuś Romuś...

Antares skarbie nasz beka jakieś pół godziny po jedzeiu nawet do kilku razy i to tak porządnie po męsku... :D

Dzieki karola :) tak zrobiłam i dziecko śpi jak smok :)

Madzia matki karmiące w MakSzicie (zaznaczam W PODRÓŻY) przewijają dziecko, czekają aż Chop zje MakSzita i jedzo tortille z kurczakiem co koło tortilli nawet nie leżała  :mad:

reklama
Do góry