reklama
Madzia_S
Matka Polka
Maria dzisiaj cała w kropki - brzuszek, trochę na nóżkach, na karczku, dłonie. Załamana jestem. Czytam wszystko na opakowaniach od jedzenia. I co przeczytałam. Moje chrupkie pieczywo (zwykłego nie jem od lat) - ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU. Czyli znowu kropy nie zejdą, bo zjadłam. Będę niestety jak idiotka łazić mięzy półkami w sklepie i wszystko czytać. Boję się oddychać, bo nie wiem, czy w powietrzu nie ma serwatki albo mleka w proszku
Jejku, chyba zaraz się rozpłaczę...
Jak popatrzyłam rano na mojego szkraba to mi ręce opadły. Wszystkie kropy które mał na pyszczku i przede wszystkim te w okolicach szyi zaognione tak jakby zaraz miały się rany porobić. I teraz nie wiem czy od kremu czy od oilatum czy moze tatuś wieczorem smarjąc dziecia za mało tego kremu nałożył i słabo natłuszczył. Do tej pory smarowaliśmy oliwką i az tak strasznie to nie wygladało. Reszta ciałka bez zmian. Koszmar.
Jak popatrzyłam rano na mojego szkraba to mi ręce opadły. Wszystkie kropy które mał na pyszczku i przede wszystkim te w okolicach szyi zaognione tak jakby zaraz miały się rany porobić. I teraz nie wiem czy od kremu czy od oilatum czy moze tatuś wieczorem smarjąc dziecia za mało tego kremu nałożył i słabo natłuszczył. Do tej pory smarowaliśmy oliwką i az tak strasznie to nie wygladało. Reszta ciałka bez zmian. Koszmar.
Madzia_S
Matka Polka
Jezu, Dziusia, pomyśl co zjadłaś...łączę sie z tobą w bólu
ja tez miałam podobno sytuacje, buzia Natalki policzki i broda cała chropowata takie małe krostki ale nie czerwone, dosłownie jak papier ścierny, długo myślałam co to może być i ograniczyłam nabiał a jadłam go bardzo dużo głównie serki homo i po 3 dniach buzia gładziutka
a na wszystkie otarcia i peknięcia skórki a miała takie pod paszkami na płatkach uszu i szyi smaruje maścią Bepanthen, poprostu rewelacja szybko się goi naprawde polecam ta maść
a na wszystkie otarcia i peknięcia skórki a miała takie pod paszkami na płatkach uszu i szyi smaruje maścią Bepanthen, poprostu rewelacja szybko się goi naprawde polecam ta maść
Kachna321bum
Fanka BB :)
Moje dziecko mnie przeraża, wczoraj poczedł spać o 22.30 (kiedy do końca bajki zostało nam 4 linijki ) jadł o 4.30 i 10.00 ze 2 minuty i śpi dalej!! Zaraz go chyba obudzę bo dziwnie mi bez niego I chyba zaraz wybuchnę taka napompowana jestem.
reklama
Podziel się: