reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja dziecka

Szwagierka mowiła mi o specyfiku pt Dermacid plus - hypoalergiczna emulsja do mycia - ponoc rewelacyjnie działa własnie na rozne wysypki, tylko ze nei moge go kupic w zadnej aptece... buuuuu. Znalazłam na necie, ale zamowienie musi być nim 50 zł. Zapytam jeszcz jutro pediatre o to, bo jak naprawde ma pomoc to kupie tam jeszcze kilka "potrzebnych" rzeczy.

reklama
Zapytaj, zapytaj i daj znać, to tez nabędę. U mnie dodatkowo woda w kranie jest jak w "Misiu" (żółta) co z pewnością Małej nie pomaga. Wkurza mnie już to wszystko, jak zrobie obiad idziemy się odstresować nad morze :mad:.

Moj miał, ale malutko. Zrobiłam tak jak Karolla napisała tylko zamiast wycierac wyczesywałam i juz nie ma. Mam nadzieje, ze nie wróci...... :p

A ja wczoraj na śniadanko zjadłam SEREK HOMOGENIZOWANY ;D
i jak dotąd - żadnej wysypki!!! Oby tak dalej ;D
MadziaS, sprawdzaj etykiety - przy diecie bez mleczka trzeba się wystrzegać też mleka w proszku, serwatki i innych takich, których nie ma tylko w suchym chlebie, dżemie, Ramie Oliwio i biszkoptach. Tak mi się przypomniało, bo ja na to wpadłam dopiero chyba w trzecim dniu diety, wczesniej wsuwałam herbatniki (mleko w proszku) i dziwiłam się czemu Małej nic nie schodzi z dzioba.

reklama
Remeny ja cie chyba ozlocę. Rama olivio powiadasz. A ja od 3 tygodni suchy chleb z miechem zajadam. wielki dzięki jutro do sklepiku i wreszcie zjem normalna kanapkę ;D

Do góry