reklama
aneta998
Fanka BB :)
Moja Natalka w nocy je zazwyczaj ok 24,4 potem o 7 rano
i w dzien srednio co 3 godz,choc czasem sa wyjatki od tej reguly ;D ;D ;D
dziewczyny mam pytanie odnosnie ciemiaczka,czy Waszym malenstwom juz sie zrosło???
Ja u Natalki wyczuwam jeszcze male wglebienie????? i jesli wiecie to do kiedy powinno sie zrosnac???
i w dzien srednio co 3 godz,choc czasem sa wyjatki od tej reguly ;D ;D ;D
dziewczyny mam pytanie odnosnie ciemiaczka,czy Waszym malenstwom juz sie zrosło???
Ja u Natalki wyczuwam jeszcze male wglebienie????? i jesli wiecie to do kiedy powinno sie zrosnac???
Madzia_S
Matka Polka
aneta998 pisze:Ja u Natalki wyczuwam jeszcze male wglebienie????? i jesli wiecie to do kiedy powinno sie zrosnac???
Tylne ciemiączko zrasta się między 6 tygodniem a 4 miesiącem życia, przednie- między 10 a 18 miesiacem.
u nas nocki da się przeżyć całkiem dobrze
ja mojego karmię po kąpanku koło 21:00 potem tuż przed snem o 24:00 i potem śpi dziecię do 5:00 a potem to już tata z butli daje koło 9:00-10:00 i mama znowu otwiera mleczarnię jak wróci z zajęć o 13:00
ja mojego karmię po kąpanku koło 21:00 potem tuż przed snem o 24:00 i potem śpi dziecię do 5:00 a potem to już tata z butli daje koło 9:00-10:00 i mama znowu otwiera mleczarnię jak wróci z zajęć o 13:00
Madzia_S
Matka Polka
Czy któras z was wie, czy płatki mydlane nadają się do prania w pralce ??? ja już nie wiem co robić, Myszce sterydy nie pomagają, liszaje ma z dnia na dzień coraz gorsze - czerwone krosty, niektóre się zlewają w plamy, najwięcej na tej części główki, na której najczęściej leży, za prawym uszkiem żywy ogień, chyba jej to nie swędzi, ale bardzo jest marudna. I wszystko tylko na główce, na ciałku nic.. Help... To tak strasznie wygląda. Jestem przerażona, że to może nie łojotokowe zapalenie skóry ani alergia na proszek, tylko AZS
Nie wiem, czy cos bedzie widać, ale tak to wygladało wczoraj rano, a wieczorem już była masakra...:
Nie wiem, czy cos bedzie widać, ale tak to wygladało wczoraj rano, a wieczorem już była masakra...:
reklama
dytek
Fanka BB :)
Ojejku MadziaS, rzeczywiście u Marysi to nie wygląda dobrze. Jeżeli się pogarsza to idź jeszcze raz do lekarza.
U nas jednak wygląda to lepiej, wszystko na razie zbladło, tylko jest taka szorstka skórka - szczególnie na policzkach. Ja ją kąpię na zmianę w nadmanganianie poptasu i krochmalu. Po krochmalu mam wrażenie, że ta skórka jest delikatniejsza i wszystko jest bledsze.
Nie jestem lekarzem, ale może spróbuj ją w krochmalu wykąpać- myślę, że nie zaszkodzi, a złagodzi gdyby ją to swędziało.
U nas jednak wygląda to lepiej, wszystko na razie zbladło, tylko jest taka szorstka skórka - szczególnie na policzkach. Ja ją kąpię na zmianę w nadmanganianie poptasu i krochmalu. Po krochmalu mam wrażenie, że ta skórka jest delikatniejsza i wszystko jest bledsze.
Nie jestem lekarzem, ale może spróbuj ją w krochmalu wykąpać- myślę, że nie zaszkodzi, a złagodzi gdyby ją to swędziało.
Podziel się: