reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja dziecka

hm,moja Natka ostatnio straciła apetyt,nie chce mleka,zupek,jedynie owoce zjada bez grymaszenia
ze spaniem tez nie najlepiej,wstaje 3,4 razy.:baffled:

reklama
Magduska, po apetycie mojego dziecka wydawac by sie moglo, ze on powinien wazyc z 15 kg. Tyle co on zje:szok:
Zupki, warzywa, owoce, kaszki, cyc, chrupki, za 300 ml soczku dziennie.
A moze nie bedzie mial tendencji do tycia po mamusi!!!

CO MOŻNA PODAĆ NIEMOWLAKOWI NA BIEGUNKĘ ??? Nie wiem co się dzieje, wczoraj podobno cały dzień płakała i się prężyła, w nocy zrobiła kupę 5 razy i słyszę, ze teraz znowu poszło. Znowu nie spaliśmy prawie całą noc. Nie mam, psia mać kontroli nad tym co ona je i zaczyna mnie to potężnie wkurzać:wściekła/y:.

Dzien dobry, witamy wszystkich w ten piekny, sloneczny poranek. My juz na nozkach po sniadanku. Erik bawi sie na swojej kolorowej macie z wiszacymi misiami i wszystkie chyba juz pozrywal:-D :-D Silny z niego chlopunio:tak: ;-)
Madzianie mam pojecia, co ci doradzic, bo jeszcze nie bylam w takiej sytuacji:no: Moze zadzwon do pediatry i spytaj, co malej podac na biegunke. U nas zawsze mozna zadzwonic i spytac sie w tzw. lekkich przypadkach, bo przy telefonie u pediatrow "koczuja" pielegniarki dzieciece. Sprobuj, moze obejdzie sie bez wizyty.

Madzia, nam sie raz na jakis czas przytrafia jakies male rozwolnionko (widze, ze nie ma zwiazku z tym, co mala zjada... nie wiem skat sie to bierze. pediatra kazala sie nie przejmowac. twierdzi, ze jesli brzuszek nie boli i nie jest to hiperintensywne, to czasami moze tak byc), to daje malej cos (sloiczek) co zawiera jagody. U nas skutkuje. Mam tez w sloiczkach domowej roboty jagody. Daje jej troszke tego soczku z woda.

Madziu llakcid dla dzieci malych jakos to podobnie sie nazywa ale pani mgr farmacji bedzie wiedziala o co chodzi...Misia zna nazwe ja to sklerotyczka...pomoze od razu noi marchewka i flipsy zatkaja ...znaczy sie utwardza

reklama
My na rewolucje testowaliśmy lakcid, lacidofil i lacidoral... lakcid się najlepiej rozpuszcza tyle tylko ze jest w tych paskudnych szklanych ampułkach. w skutkach raczej nie ma różnicy.

Do góry