reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Magduska, po apetycie mojego dziecka wydawac by sie moglo, ze on powinien wazyc z 15 kg. Tyle co on zje
Zupki, warzywa, owoce, kaszki, cyc, chrupki, za 300 ml soczku dziennie.
A moze nie bedzie mial tendencji do tycia po mamusi!!!
Zupki, warzywa, owoce, kaszki, cyc, chrupki, za 300 ml soczku dziennie.
A moze nie bedzie mial tendencji do tycia po mamusi!!!
Madzia_S
Matka Polka
CO MOŻNA PODAĆ NIEMOWLAKOWI NA BIEGUNKĘ ??? Nie wiem co się dzieje, wczoraj podobno cały dzień płakała i się prężyła, w nocy zrobiła kupę 5 razy i słyszę, ze teraz znowu poszło. Znowu nie spaliśmy prawie całą noc. Nie mam, psia mać kontroli nad tym co ona je i zaczyna mnie to potężnie wkurzać.
aga29
Fanka BB :)
Dzien dobry, witamy wszystkich w ten piekny, sloneczny poranek. My juz na nozkach po sniadanku. Erik bawi sie na swojej kolorowej macie z wiszacymi misiami i wszystkie chyba juz pozrywal Silny z niego chlopunio ;-)
Madzianie mam pojecia, co ci doradzic, bo jeszcze nie bylam w takiej sytuacji Moze zadzwon do pediatry i spytaj, co malej podac na biegunke. U nas zawsze mozna zadzwonic i spytac sie w tzw. lekkich przypadkach, bo przy telefonie u pediatrow "koczuja" pielegniarki dzieciece. Sprobuj, moze obejdzie sie bez wizyty.
Madzianie mam pojecia, co ci doradzic, bo jeszcze nie bylam w takiej sytuacji Moze zadzwon do pediatry i spytaj, co malej podac na biegunke. U nas zawsze mozna zadzwonic i spytac sie w tzw. lekkich przypadkach, bo przy telefonie u pediatrow "koczuja" pielegniarki dzieciece. Sprobuj, moze obejdzie sie bez wizyty.
Anetka podaj mu marchwiankę to jest sprawdzone na biegunkę.
Marchwianka na problemy z brzuszkiem - PuszKKKa
bbbbbbbbbbbbbbb
Madzia, nam sie raz na jakis czas przytrafia jakies male rozwolnionko (widze, ze nie ma zwiazku z tym, co mala zjada... nie wiem skat sie to bierze. pediatra kazala sie nie przejmowac. twierdzi, ze jesli brzuszek nie boli i nie jest to hiperintensywne, to czasami moze tak byc), to daje malej cos (sloiczek) co zawiera jagody. U nas skutkuje. Mam tez w sloiczkach domowej roboty jagody. Daje jej troszke tego soczku z woda.
reklama
Podziel się: