reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
A już myślałam, że to tylko my zostaliśmy przy zasypianiu z cycem w buzi.
Mi to nie do końca odpowiada, mam wyrzuty sumienia, że jak się obudzi w nocy w swoim łóżeczku to jest przerażony, że nas nie ma :-(
Ale mi też to utulanie sprawia ogromną przyjemność i jak tak widzę jak usypia wtulony we mnie to się czuję najszczęśliwszym człowiekim na ziemi. gorzej., ze w dzień też bez cyca nie da rady i nie mogę go zostawić na kilka godzin. cały czas musimy być razem

aga jak ja ci zazdroszczę - ja jestem notorycznie nie wyspana. Iga doi cysia przynajmniej 4 razy w nocy , a największa częstotliwość od 4 rano (dzis co godzinę do 7):wściekła/y:

Karola nie przejmuj sie, ponoc wszystkie dzidzie, ktore sa na piersi tak sie zachowuja. Nasz juz od dawna na modyfikowanym mleczku wiec pewnie dlatego tak spi, a ogolnie to taki spioszek z niego po tatusiu:-D :tak:

Marcel z malutkimi wyjatkami przesypia cale noce. Tylko kurcze chodzi troche za wczesnie spac, bo o 19 juz chrapie, wiec o 6 rano gotowy jest do zabawy. Jakby mial normlanie zegraek w glowce, punkt 6 juz go slychac.
Gdyby tak poszedl spac ok 20, to by do 7 pospal i to juz by bylo super:)

A tak, jak zasnie o 19, to kolejna pobudka ok 4 na jedzonko no i kolejna o 6.
Dzisiaj wcinal tez o 24, ale to dlatego, ze znowu mielismy w pokoju ^&*&^*&*&*&^*&* komary, zaplailam swiatla i polowalismy. Rozbudzil sie i chcial jesc:)

Generalnie z 5 minutowa przerwa na papu przesypia 11 godzin, wiec i tak nie narzekam.

Asia u mnie to marzenie maly zasypia kolo 21 pobudka jest kolo polnocy potem po 3 i kolo 5 noi o 6 pobudka juz pozniej kolo 9 spi i 13

Asia u mnie to marzenie maly zasypia kolo 21 pobudka jest kolo polnocy potem po 3 i kolo 5 noi o 6 pobudka juz pozniej kolo 9 spi i 13

U mnie podobnie, zdaza sie nawet, ze jak zasnie ok 9 to spi z 2 godz. Dzisiaj spal tylko 20 min, piszczal az do 13. Teraz chrapie, zobaczymy jak dlugo.
Pozniej spacerkiem do babci idziemy, tam go znowu wymecza i padnie o 19:)

reklama
Ja tak po cichutku liczę że po dzisiejszym basenie młody prześpi ładnie nockę. Dziś to jego apetyt mnie przeraża... przed chwilą pożarł taką ilość zupki że jestem w szoku... na jutro miało być a zostało może ze 4 łyżki hehe. No nic muszę nową ugotować hehe

Do góry