reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

Dziewczyny w czym śpią Wasze Bejbisie w nocy? Bo ja Tosi zakąłdam bodziaka ale z długim rękawem, bo boję sie, ze zmarznie w nocy (nie lubi być przykryta).Teraz już śpi ale głowe ma spoconą na maksa.Nie wiem co robić czy ją przebrac w krótki rękaw?

reklama
Dynia są gotowe długie ochraniacze, ja kupiłam na allegro 3,20m ale zdarzają się jeszcze dłuższe. Zdaje się ze w Ikei tez można kupić ocharniacz ponad 3m.

u nas też tylko bodziak na krotki rękaw i przez pierwsze dwie minuty pod pieluchą, a potem na pieluszce, bo tak ją Zuza pokopie, że się przemieszcza ;).
A w dzien to bodziak i włączony wentylator bo inaczej dziecko nie zaśnie

U nas noc w bodziaku z krótkim rękawkiem a w dzień bez bodziaka i najlepiej też bez pamperaka :) no chyba że na dwór idziemy to ubieramy jakieś krótkie gatki i koszulkę :)

reklama
Do góry