reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

Matko, ja sobie nie wyobrażam, zeby Mysza zjadła 180 ml na raz... ::)

Sa pierwsze sukcesy w stosowaniu Łatwego Planu. Młodzież spała dziś 3 razy w ciągu dnia. Od 9.00 do 10.15, od 12.20 do 14.00 i od 18.30 do 20.00. I teraz też śpi. A pomiędzy spaniami musiałam jej poświęcać dużo czasu, gadać zabawiać, wąchać przepocone stópki (uwielbiam ;D :D). No i było super, położyłam ją na brzuszku na macie, najpierw jadła rączkę i się uśmiechała a potem podniosła się na łapkach na 3 minuty. Potem zaczęła płakać, ale i tak jezzzdem szczęścliwa ;D

reklama
Brawo Marysia, dzielna dziewczynka :)

Ja chyba młodego zacznę usypiać odkurzaczem. To ze się uspokaja przy odkurzaczu to wiedziałam, ale nie spodziewałam się ze zasnie. Wczoraj koło 9 zaczęłam odkurzać bo chciałam to zrobić zanim młodego utulę, żeby poźniej juz nie burczeć. W pewnym momencie patrze na niego a on oczka ledwo otwarte. To szybciutko przełożyłam go z bujaczka do łóżeczka,a dzieciątko: nogi do góry, fajt na boczek, przytulić misia, oczy zamknięte i śpi. Rewelacja. Zobaczymy jak będzie dzisiaj ;))))

hihi ja też uwielbiam te przepocone stópki :) mogłabym całować i całować. Mąż mi podkładał parę razy swoje do całowania hehe ale niestety... nie ma takiej opcji :)

Tyż się jakoś nie mogę przemóc... ;D Wolę takie niedeptane :laugh:.

Moje dziecko, Maria S., spało w nocy od 22.00 do 6.43. Bez pobudki na jedzenie. I teraz już śpi od 8.00. Cud...

MARYSIA
k015.gif

Znaczy się Tracy działa.

A stópki też kocham :laugh:

reklama
Madzia_S to chyba ta pogoda u nas tak działa bo moja spała od 21.30 - 5.00 rano ::) ::) heh aż sie wystraszyłam że coś z nią nie tak
ale dziecko pięknie spało !!

Do góry