reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

taaaaaaaaaak??? Pogoda???? To chyba u Was w Gdańsku jest inna pogoda :). Bo Misiek o 21 zasnał i jak zwykle o 1:30 się obudził, później o 3:30, 4:30 i 6:30 ja oszaleję chyba!! Fakt że nie budził się tylko na jedzenie, musiał sobie pogadać troszkę już nie wiem co robić. W pokoju ciemno bo zasłonięte rolety... Hmmm teraz sobie śpi smacznie a ja muszę gotować!!!c :(

reklama
Magduska u nas jakby problem zębów odszedł nie ma ryków już i dlatego sen jest lepszy ale ta noc to było mistrzostwo świata wyspałam sie ;)
a Misio może dopiero wchodzi w okres ząbków wiec gorzej śpi! Ja tylko dziś przyuważyłam że jak sie mała zbudziła o 5.00 to normalnie próbowala siadac
nogi w góre i plecy też podnosi co to bedzie jak sie w nocy obudze a ona sobie siedzieć będzie ?

Nom trzeba teraz uważać.
Mnie o mało nie byłoby na tym świecie...NIe wiem ile miałam miesięcy ale gdy po raz pierwszy stanęłam to było to w łóżeczku. Mama niczego nie świadoma zostawiła grzecznie śpiące dziecko i robiła swoje w kuchni...gdy minęła godzina w której zawsze się budziłam mama weszła do pokoju zobaczyć czy jeszcze śpię że jest tak cicho. Ja leżałam w łóżeczku i cała sina machałam rączkami. Mama oczywiście wpadła w panikę i uświadomiła sobie że się duszę. Potrząsnęła mną parę razy, podniosła do góry nogami i wypadł mi z buzi....zegarek!!!! (bez paska oczywiście) Okazało się,że gdy pierwszy raz wstałam od razu wyciągnęłam ten zegarek z otwartej szafki hmmmmmmm. Nieźle co??

O rany Magduska !! Ja na szczescie mam szafke bardzo nisko i bardzo ciężką którą mi sie trudno otwiera wiec chyba nie bedzie problemu!

A ja mam wrażenie, że moja córka postanowiła zacząć ćwiczyć za mamę ;) Ciągle macha nogami i podnosi plecki do góry, czyżby zaczeła szósteczkę? ;)

Moje dziecko tez dzisiaj pieknie spalo, od 21:30 do 4, a potem do 7:30. Na dworku ponad 2 godzinki:) Za to teraz piszczy i robi mostki na fotelku:)
To prawda, trzeba na nie uwazac. Ja zostawilam Marcela na lozku, prawie na srodku, wyszlam doslownie na 3 min, wracam, a on na drugiej polowie.
Magda mowilam, ze Maria S wyrosnie. Teraz to bedzie z niej prawdziwa dama:)

No to ja tez sie pochwale :Natalka spi juz 2 godzine :) :) :)
Tracy działa ale wymaga to duuuuuuuuuuzo cierpliwosci i spokoju,ale sie opłaca :)

Madzia brawo, widzisz jaka masz grzeczną córcie! A tak narzekałaś ;)

Misiu gratulacje! waga piękna, jak na najmłodsze lutowe Dziecię. Magduśka on nie na darmo Cie tak budzi w nocy ;)
Historia z zegarkiem straszna >:D łobuz z Ciebie ;)

reklama
Do góry