reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

jak przygotowac laktator do uzytku to wiem....chociaz nie wiem, czy bede go w ogole uzywala ;) ale powiedzcie co zrobic ze szczotka do wloskow - trzeba ja jakos specjalnie umyc??

reklama
Dziewczyny a w jakich proporcjach rozrabacie spirytus do pępka?
Bo położna w SzR mówi co innego a mój małż twierdzi że podała złe proporcje?
A dla mnie najwazniejsze jest żeby było dobrze dla dzidzi czyli nie za mocny nie za słaby; a nie ile w rzeczywistosci ma %.
Przepraszam ze tak pytam o rzeczy oczywiste dla niektórych ale ja laik jestem.

Ja nie wiem jak przygotować laktator do użycia...
Wystarczy go umyć w zmywarce? Można cały czy tylko niektóre kawałki?

Pewnie, ze 25 stopni to przesada. Ja mam już drugie dziecko i wychowuję je wtemperaturze pokojowej ok 20 stopni i obydwoje żyją. Do kąpania pomieszczenie powinno być nagrzane do 21-22 stoni i tyle. Nie przegrzewajcie swoich dzieci, bo to gorsze od przeziębinia. Będą wam ciągle chorować. Lepiej jest dziecko troszkę bardziej ubrać niż gotować je w temp. 25 stopni. Pozdrawiam.

reklama
magdusiek ja przeczytalam w instrukcji zr za pierwszym razem laktator powinien byc umyty w zmywarce albo plynem do naczyn a potem na 10 min do wrzatku ;)

efunia dzieki :)

Do góry