reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Słuchajcie, mam pytanie. Czy miałyście taki problem, że dzieciaczek dostał krostek naokoło noska (tak pod spodem), wygląda jak po katarze zaczerwienienie ale to zdecydowanie uczulenie, krosteczki. Wczoraj zauważyłam że w przegubie rączki ma też kilka takich krosteczek zlewających się w całość. Przeguby ewidentnie świadczą o alergii moim zdaniem, tylko cholercia na co?!!!
Pomidory odstawiłyśmy, wędlinę sklepową musze chyba jeszcze odstawić. Kurczę może smietana w zupie, ale ona od wieków dostaje takie zupy....
Co może jeszcze dawać takie efekty?
podaję Idze wapno i pod noskiem smaruję alantanem maścią. efekty na razie marne.
pewnie skończy się alergologiem ale co on mi powie? Że mam się zastanowić co je i co ją może uczulać.
Pomidory odstawiłyśmy, wędlinę sklepową musze chyba jeszcze odstawić. Kurczę może smietana w zupie, ale ona od wieków dostaje takie zupy....
Co może jeszcze dawać takie efekty?
podaję Idze wapno i pod noskiem smaruję alantanem maścią. efekty na razie marne.
pewnie skończy się alergologiem ale co on mi powie? Że mam się zastanowić co je i co ją może uczulać.
*syla*
kobieta pracująca...
Iga też lubi czasami dorać chusteczki, ale u niej to ewidętnie pokarmówka (nadgarstki)
*syla*
kobieta pracująca...
nie, to na pewno nie od śliny. No widzisz a ja byłam święcie przekonana że nadgarstki to pokarmówka.
Muszę w takim razie pobserwować jeszcze kosmetyki.
Vertigo, napisz coś więcej o tych uszach, jak to może wyglądać.
Iga prawie od początku ciągle ma tak jakby wysuszoną skórę w zgięciach za uszami.
Muszę w takim razie pobserwować jeszcze kosmetyki.
Vertigo, napisz coś więcej o tych uszach, jak to może wyglądać.
Iga prawie od początku ciągle ma tak jakby wysuszoną skórę w zgięciach za uszami.
Vertigo, Nadula ma na policzkach takie małe krosteczki, z białymi końcami-jak trądzik. Zawsze kiedy sie przypoci ma tego więcej np, po śnie. Ma to od zawsze. Kiedyś słyszałam,że to tradzik niemowlęcy, ale tak długo ? I co z tym robić? Zawsze zapomnę zapytać ped.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
syla, co ja mam Ci wiecej napisac? to co mowisz moze byc rownie dobrze efektem niezbyt dokladnego osuszania. ja zamykam oczy i przejezdzam palcem za uszami, pod kolanami i w zgieciach lokci - jak cos czuje to wiem, ze jest uczulenie. na wzrok nie rozrozniam.
kasiek, takie male z bialymi to sa chyba potowki?
kasiek, takie male z bialymi to sa chyba potowki?
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
to się nazywa doświadczenie w temacie.
Ja muszę chyba się jednak wybać do pediary albo dermatologa.
Jutro zapisuję Igę do ortopedy....już dawno powinnam ją pokazać Ona wciąż chodzi na palcach, nie zawsze oczywiście ale często, wydaje mi się że wyrobiła sobie mocniej nie te mięśnie co trzeba i teraz zaczyna stopki krzywo stawiać, tak do środka.
Tu mi się należy nagana za czekanie....aż samo przejdzie .
Ja muszę chyba się jednak wybać do pediary albo dermatologa.
Jutro zapisuję Igę do ortopedy....już dawno powinnam ją pokazać Ona wciąż chodzi na palcach, nie zawsze oczywiście ale często, wydaje mi się że wyrobiła sobie mocniej nie te mięśnie co trzeba i teraz zaczyna stopki krzywo stawiać, tak do środka.
Tu mi się należy nagana za czekanie....aż samo przejdzie .
Podziel się: