reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

Wróciłysmy ze szczepienia, Natalia bardzo płakała w trakcie, ale szybko się uspokoiła, tym bardziej, że po szczepieniu odwiozłam Mamę do Klifa, Natalia jak większośc maluchów lubi jeździć samochodem i słodko śpi.
Moja Mała Dziewczynka waży juz 4820!!

reklama
Dzięki kobiałki.. ja też dzisiaj dręczyłam dwóch lekarzy.. powiedzieli, żeby się nie martwić .. a dla świętego spokoju mam jej dać przez 2 dni lacid

a no wlasnie ja tez mialam dac lacidofil i zapomnialam - co za durna baba ze mnie! malz kupil i schowal do lodowki i ZAPOMNIALAM!!! duralex, masz podawac raz dziennie? bo dawkowania tez zapomnialam...

zapomnialam znowu :(
czy ktoras z Was wyprobowala juz pieluszki z lidla? bo nie wiem czy warto... skusilam sie na biedronkowe i jakies takie za dlugoe sa - nie umiem Toli tego zalozyc i kupy nam bokiem wychodzily ;)

za długie? ja zapinam małemu bardzo wysoko... jestem bardzo zadowolona z tych biedronkowych... choć wczoraj w sklepie widziałam huggies soft&dry za 29.90 za 62 sztuki. to taniej niż te biedronkowe. ale czy one są dobre????? napiszcie mi!!
lidlowych jeszcze nie kupowałam, choć wzoraj byłam w lidlu... ale szczerze mówiąc to one drożej wyjdą mi niż pampersy... no ale może spróbuję...

Ja miałam huggiesy i na moje prawie 5 kilowe dziecko takie w sam raz Pampersy są o wiele większe mimo tej samej rozmiarówki, huggiesy bardzo niewygodnie się zapina, nie są złe nie przepuszczają bokiem poza tym że niewygodne w użyciu to nie można im nic zażucić tylko że lepsze są Pampersy, innych nie próbowałam

Jeśli chodzi o Lidlowskie to wedłóg mnie są jednak gorsze od Biedronkowych bo są strasznie sztywne i gdyby nie ten wskaznik moczu to trudno stwierdziś czy pielucha jest pełna czy nie. Biedronkowe mimo że nie mogłam się jakoś do nich przekonać są bardzo fajne.
Pampersy są u mnie przegrane,a te Huggis jakoś też nie- muszę jeszcze raz kupić małą paczkę i zobaczyć jeszcze raz, teraz jak Natka jest większa to może lepiej będzie się zakładała i wogóle..... ::)

czy wam też co raz trudniej przewijać? Natalka tak się wierci że nie umiem poskromić tego diabełka :laugh:

reklama
aaaaaaaa karen stosujemy :)
jednorazówki są na noc i wyjścia np do lekarza czy wyjazdy samochodem... poza tym tetra i jest ok. :)

Do góry