reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
qurcze ja mam aż 3 butle nuka, a opakowania juz dawno w koszu
Pojadę do sklepu i poczytam, jak tak to do śmieci.
To które butle można. Rany nawet o tym nie pomyślałam. Teraz to się zacznę martwić
Pojadę do sklepu i poczytam, jak tak to do śmieci.
To które butle można. Rany nawet o tym nie pomyślałam. Teraz to się zacznę martwić
malgosia_76
Jasio ma czerwone plamki na ciele, tj. na brzuszku i rączkach, plecki, nóżki i buzia czyste. Zastanawiam się czy to potówki, wczoraj gdy byłysmy z Doxą na obiedzie, to nie chciałam Go budzić i nie rozebrałam Jasia, a wieczorem, przy kąpieli zauważyła. Dzisiaj są jakby bledsze, ale nadal są. Co robić?
Orzech pisze:Lindsay o co chodzi z ta 7-mka, szukalam juz wczoraj, ale sie nie doszukalam
Orzech - str 53 i dalej link do strony http://www.wwf.pl/detox/reduce_your_risks.htm. ( polecam detox dla domu - fajne info)
krotko mowiac plastiki oznaczone 7 w trojkącie lub sama 7 nie nadaja sie dla dzieci ( w ogole do niczego). jakis składnik odkłada sie w naszych organizmach
Małgoś ja myśle, ze nie ma co panikowac tylko patrzec na opakowania tak jak niektorzy patrza na kalorie zanim cos kupią
Orzech
dziekuje Lindsay....ale to niemozliwe
cytyt ze strony, ktory przytoczylas:
" 6. Karmiąc dzieci używaj butelek, które nie zawierają poliwęglanów (PC) . Pamiętaj też, że zawsze najzdrowsze dla dziecka jest karmienie piersią. "
a ja mam smoczki nuka, opakowanie oczywiscie juz dawnow koszu, nigdy takich rzeczy nie czytalam, zaifalam firmom
A te moje pierwsze smoczki tak zmatowialy
ide sprawdzic do skpelu co tam w nich siedzi.
cytyt ze strony, ktory przytoczylas:
" 6. Karmiąc dzieci używaj butelek, które nie zawierają poliwęglanów (PC) . Pamiętaj też, że zawsze najzdrowsze dla dziecka jest karmienie piersią. "
a ja mam smoczki nuka, opakowanie oczywiscie juz dawnow koszu, nigdy takich rzeczy nie czytalam, zaifalam firmom
A te moje pierwsze smoczki tak zmatowialy
ide sprawdzic do skpelu co tam w nich siedzi.
reklama
malgosia_76
to prawda. dzisiaj kupilismy nowe od 3 do 6 miesięcy
z tym nukiem sprawdziłam i to prawda, ale prawda tez, że maja wszystkie atesty. dzwonię do pediatry
z tym nukiem sprawdziłam i to prawda, ale prawda tez, że maja wszystkie atesty. dzwonię do pediatry
Podziel się: