reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
My buziaka smarujemy bepanthenem, lub alantanem, zależy co pod ręką.
Co do oczu, spróbuj physiosode.
Co do oczu, spróbuj physiosode.
malgosia_76
Duralex,
Pytałaś o ortopedę, dobrego. Przepraszam zapomniałam. Juz podaję:
Dr Kowalski, Przyhodnia Lekarzy Ortopedów VIGOR, na Ursynowie, tel: 853 - 31 - 41, 853 - 28 - 22
Gość jest przedwojenny, ale bardzo pomocny i normalny. Zawsze jak tam idziemy z Olką, to mój mąż się zastanawia, czy ten gość jeszcze żyje. Ale radzi sobie całkiem nieźle. ;D
Pytałaś o ortopedę, dobrego. Przepraszam zapomniałam. Juz podaję:
Dr Kowalski, Przyhodnia Lekarzy Ortopedów VIGOR, na Ursynowie, tel: 853 - 31 - 41, 853 - 28 - 22
Gość jest przedwojenny, ale bardzo pomocny i normalny. Zawsze jak tam idziemy z Olką, to mój mąż się zastanawia, czy ten gość jeszcze żyje. Ale radzi sobie całkiem nieźle. ;D
E
ewcia1981
Gość
DZIEWCZYNY JESTEM PO WIZYCIE I DOKTOR POWIEDZIAŁA MI ZE NALEZY RAZ DZEINNIE TAK DO 1 ROKU ZYCIA SCIAGAC TA SKORKE. POZNIEJ DZIECKO JEST WIEKSZE I WIE CO GO CZEKA , TERAZ NIE ROZUMIE I ŁATWIEJ NAM TO ZROBIC
malgosia_76
O co chodzi z ta skórką? Nic nie wiem. Nikt mi nic nie powiedział.
malgosia_76
Właśnie zadzwoniłam do pediatry, zaniepokojona brakiem informacji. Pan dr. nie należy do osób, które zapominają mi o czymś powiedzieć, a o sisiolku Jasia nawet nie zająknął się.
Powiedział, że:
ABSOLUTNIE NIE DOTYKAĆ! żE JEST TO NAJLEPSZA DROGA DO ZAŁATWIENIA OPERACJI STULEJKI!
Powiedział, że:
ABSOLUTNIE NIE DOTYKAĆ! żE JEST TO NAJLEPSZA DROGA DO ZAŁATWIENIA OPERACJI STULEJKI!
reklama
Podziel się: