reklama
Orzech
Fanka BB :)
jej, u nas tez przy kazdym przewijaniu jest kupencja, chociaz malutka ale zawsze i ja dalej myje pupcie tylko woda ciepla i niczym nie smaruje regularnie, jakis tydzien temu, czyli zaraz na poczatku mala miala zaczerwienienia i to posmarowalam bepanth. i nic od tamtej pory. Polozna pokazala mi ostatnio jak dzieciaki uwiebiaja suszenie delikatnie fenem.....raz dziennie bede ja suszyla, bo Anula wadaje sie przy tym na prawde w blogom stanie
No i mój Książę dostał wokół szyjki potówek.
Teraz mam wietrzyć mu dekoldzik i odstawić oliwkę Johnsona. Już zaopatrzyła mnie mama w parafinę (bo po kąpieli Mały się jednak łuszczy - ta nasza warszawska super woda)
A miał taką super cerę :
Teraz mam wietrzyć mu dekoldzik i odstawić oliwkę Johnsona. Już zaopatrzyła mnie mama w parafinę (bo po kąpieli Mały się jednak łuszczy - ta nasza warszawska super woda)
A miał taką super cerę :
Doxa
Fanka BB :)
Orzech pisze:dzieciaki uwiebiaja suszenie delikatnie fenem.....raz dziennie bede ja suszyla, bo Anula wadaje sie przy tym na prawde w blogom stanie
Orzeszku a co to jest to "suszenie fenem"?
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Patka - odstaw, odstaw ja stara jestem, a na Jonhsona jestem uczulona. Nie wiadomo co w takiej oliwce siedzi. Ja używałam Bambino, ale od dłuższego już czasu stosuję tylko parafinę. Wogóle bardzo skąpo tych tłuszczy używam :-)
Co do kupek, to Tymkowi zdarza się już czasami przy przewijaniu nie mieć jej :-)
Co do kupek, to Tymkowi zdarza się już czasami przy przewijaniu nie mieć jej :-)
*syla*
kobieta pracująca...
Ja przy każdym zmienianiu pieluchy używam do pupinki maści Alantan i jest super.
Jeśli chodzi o odparzenia to pamiętam że Oskarowi pomagał bepanthen (ale tylko maść, nie krem).
Natomiast po kąpieli smaruję Igunię parafinką. Ostatnio dostała krosteczek w okolicach paszek i potraktowałam je pudrem Alantan i już znikają.
Moja koleżanka natomiast od początku myje pupinkę małej wodą i zasypuje mączką ziemniaczaną i nie ma żadnych problemów (mała ma 2 miesiące)
Jeśli chodzi o odparzenia to pamiętam że Oskarowi pomagał bepanthen (ale tylko maść, nie krem).
Natomiast po kąpieli smaruję Igunię parafinką. Ostatnio dostała krosteczek w okolicach paszek i potraktowałam je pudrem Alantan i już znikają.
Moja koleżanka natomiast od początku myje pupinkę małej wodą i zasypuje mączką ziemniaczaną i nie ma żadnych problemów (mała ma 2 miesiące)
reklama
L
Lucky
Gość
Mam pytanko czy po kapieli smarujecie glowke maluszka oliwka, ja nie smaruje i nie wiem czy powinno sie smarowac?
Podziel się: