reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

Taka mnie refleksja naszła - niby internet niebezpieczny, ok, zgadzam się, zalezy gdzie się łazi i co się robi... niby słaby kontakt - zobaczcie jak to jest, wszyscy się przejmują, martwią, cieszą... Kurcze, przecież bez tego forum czy innych podobnych byłoby nam wszystkim trudniej. Już pomijam to, że można porozmawiać ale i poradzić się i zapytać i, e, co ja będe pisała, fajnie, że jesteście. Serio :)

reklama
Magdusiek Zgadzam się z Toba! :) Zwłaszcza co do stwierdzenia: Fajnie ze jesteście!! :)

Doxa ja wierzę że z Olivierkiem wszystko bedzie dobrze!!

Doxa - bedzie dobrze !!! Nie martw się ! Wiem, że łatwo to się mówi jak to nie dotyczy własnego dzieciaczka. Ja też się martwię i wiem, że żadne słowa nie pomogą mi w tym: Tymusiowi w okolicach pępka wyskoczyła takie małe wybrzuszenie :-( Mam tylko nadzieję, że to nie jest przepuklina :-( Dzwoniłam do położnej, jutro ma się pojawić i ocenić ...

Jeżeli chodzi o szcepionkę to chyba będzie to Infanrix IPV-Hib, ale jeszcze do końca nie zdecydowaliśmy się na nią.

Doxa, nic sie nie martw. Przeciez pięknie przybiera i ślicznie się rozwija, na pewno wszystko ok. Czasami warto powtórzyć badania. Nie zawsze wyniki są miarodajne.

Dzięki dziewczyny za dobre słowa - na Was zawsze można liczyć :)

Małgosiu mam nadzieję, że pierwszą rzecz jaką zrobią jutro na Litewskiej to właśnie powtórzą badania. Natomiast te wyniki sukcesywnie spadają, 2 tygodnie po wyjściu ze szpitala były gorsze niż te niezbyt dobre szpitalne, i teraz po kolejnych 3 tygodniach są jeszcze gorsze :(

Lekarka przez telefon mówiła, że albo będzie podawany lek (jakiś hormon) albo może nawet być konieczność częściowej transfuzji krwi :( Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie!!!

Trzymajcie za mojego Synia jutro kciuki!

reklama
Do góry