reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

Natalce pasy trezeba przełożyć na najwyżej, jak usiądzie w miarę prosto to ma jeszcze troszke zapasu nad głowa, ale jak głowa zaczyna wystawać to fotelik trzeba zmienić.
Doxa - Olinkowy ejst chyba do 18... tak samo jak Natalki.

reklama
Mnei jakiś czas temu wychodizło, ze Natalka ma ok 94, ale nie dam sobie ręki uciąć, bo ciężko ją zmierzyć. A w przychodni ostatnio byłyśmy na bilansie dwulatka ;-)

Tusiekn,dobrze zauważyłaś ...dawno...
Magduś, Natalka tak samo nakręcona jak Nadia , więc cięzko stawia się je pod ścianą :-D

U nas szczepienia przeciw meningo kryje UM.muszę zadzwonić do przychodni i zapisac sięnatermin,to może stanie na wagę ;-)

Na wage w przychodni to u nas nie ma sznas, chyba, ze na nasza domową, ale ta mimo, ze dokładna to nie przy akich wagach, niedawno wyszło 14 ale w masie ciuchow, nie wierzę w taki wynik, muszę ją postawić znowu.

No jasne, od wzrostu zależy, u nas jeszcze jest zapas, jak napisałam. A waga swoją drogą, producent podaje wagę, bo okręśloną konstrukcja przewiduje - Magdusiek pewnie jest tak jak mówisz, do 18kg, ja te 20 dałam tak około.
Ile wzrostu ma Oli nie mam pojęcia. Ubranka nosi na 92, 98 za duże, a i jeszcze wciska się w część ze starych tj. na 86;-)

reklama
Natalka raczej nosi na 98, nowe jej kupuje na 104, ale włazi też w 86, myślę, ze ubranka niewiele mówią, co z tego, ze sukienki mniejsze skoro planowo miały być półdługie, ja wolę krótkie i Natalia też ;-) A że ona szczupła i spodnie wciąz gubi to i w mniejsze ubranka włazi.

Do góry