reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

Natalce pasy trezeba przełożyć na najwyżej, jak usiądzie w miarę prosto to ma jeszcze troszke zapasu nad głowa, ale jak głowa zaczyna wystawać to fotelik trzeba zmienić.
Doxa - Olinkowy ejst chyba do 18... tak samo jak Natalki.

reklama
Mnei jakiś czas temu wychodizło, ze Natalka ma ok 94, ale nie dam sobie ręki uciąć, bo ciężko ją zmierzyć. A w przychodni ostatnio byłyśmy na bilansie dwulatka ;-)

Tusiekn,dobrze zauważyłaś ...dawno...
Magduś, Natalka tak samo nakręcona jak Nadia , więc cięzko stawia się je pod ścianą :-D

U nas szczepienia przeciw meningo kryje UM.muszę zadzwonić do przychodni i zapisac sięnatermin,to może stanie na wagę ;-)

Na wage w przychodni to u nas nie ma sznas, chyba, ze na nasza domową, ale ta mimo, ze dokładna to nie przy akich wagach, niedawno wyszło 14 ale w masie ciuchow, nie wierzę w taki wynik, muszę ją postawić znowu.

No jasne, od wzrostu zależy, u nas jeszcze jest zapas, jak napisałam. A waga swoją drogą, producent podaje wagę, bo okręśloną konstrukcja przewiduje - Magdusiek pewnie jest tak jak mówisz, do 18kg, ja te 20 dałam tak około.
Ile wzrostu ma Oli nie mam pojęcia. Ubranka nosi na 92, 98 za duże, a i jeszcze wciska się w część ze starych tj. na 86;-)

reklama
Natalka raczej nosi na 98, nowe jej kupuje na 104, ale włazi też w 86, myślę, ze ubranka niewiele mówią, co z tego, ze sukienki mniejsze skoro planowo miały być półdługie, ja wolę krótkie i Natalia też ;-) A że ona szczupła i spodnie wciąz gubi to i w mniejsze ubranka włazi.

Do góry