reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

dzięki doxa.
już własnie myslałam czy nie przemyć tego tym roztworem... spróbuję dzisiaj! wiedziałam ze można na Ciebie liczyć :-)

reklama
Efunia taki roztwor jak Doxa mowi jak najbardziej, chociaz my nie robilismy, Natek jak byl duzo starszy w lecie pojawily mu sie na plecach i alantan byl super, mysle ze Zosi tez spokojnie pomoze.
A raczke smaruj jej altacet w zelu, albo jak bardzo napuchniete to zrob oklad z tabletek altacetu.

Kasiu a wiesz, ze o tym samym myslalam niedawno. Z tego co mamy to glowa jest na styk, ale wakacje jeszcze przejezdzi Tus. Jestem za kupnem maxi cosi rodi bodajze tak? tylko ze te nie maja chyba isofixu:baffled:

Już zmieniacie? Z tego co kojarzę to one są chyba do 20kg. Oli się mieści z luzem, głowa też nie wystaje, więc my jeszcze o tym nie myślimy.

Tak tylko, ze sama waga nie nalezy sie sugerowac bo np. jedno dziecko moze miec 20 kg majac 6 lat inne majac 4, a wzrostem duzo wystawac glowa poza fotelik. U nas np. glowa za niedlugo bedzie wystawac tak ze bedzie nibezpieczne, ale to zalezy chyba glownie od wzrostu dziecka.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry