reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

dzięki doxa.
już własnie myslałam czy nie przemyć tego tym roztworem... spróbuję dzisiaj! wiedziałam ze można na Ciebie liczyć :-)

reklama
Efunia taki roztwor jak Doxa mowi jak najbardziej, chociaz my nie robilismy, Natek jak byl duzo starszy w lecie pojawily mu sie na plecach i alantan byl super, mysle ze Zosi tez spokojnie pomoze.
A raczke smaruj jej altacet w zelu, albo jak bardzo napuchniete to zrob oklad z tabletek altacetu.

Kasiu a wiesz, ze o tym samym myslalam niedawno. Z tego co mamy to glowa jest na styk, ale wakacje jeszcze przejezdzi Tus. Jestem za kupnem maxi cosi rodi bodajze tak? tylko ze te nie maja chyba isofixu:baffled:

Już zmieniacie? Z tego co kojarzę to one są chyba do 20kg. Oli się mieści z luzem, głowa też nie wystaje, więc my jeszcze o tym nie myślimy.

Tak tylko, ze sama waga nie nalezy sie sugerowac bo np. jedno dziecko moze miec 20 kg majac 6 lat inne majac 4, a wzrostem duzo wystawac glowa poza fotelik. U nas np. glowa za niedlugo bedzie wystawac tak ze bedzie nibezpieczne, ale to zalezy chyba glownie od wzrostu dziecka.

reklama
Do góry