reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

Moja się czase przeleci i diorem albo i inną francą, jak nikt nie zobaczy albo jak dorwie u kogoś na półce niskiej. No i przed wyjściem "psiknij".... na perfumy. Stworzyłam potwora :-)

reklama
ja mam to samo. ostatnio pomalowała se całe usta flamastrem. Prawie nie dało sie domyć tego cholerstwa...perfumy oczywiście też, magdusiek coś czuję że nie będzie lekko..

zapomnialam u nas nivea rowniez, ale tylko w domu. A z perfumami widze ze macie jak u mnie, Natek przed wyjsciem pokazuje gdzie mam go psikac. O golarke tez prosi i pianka standardowo musi byc.

a ja zapytam tutaj, bo nie wiem gdzie .
czy szczepiłyście w końcu dzieciaczki na pneumokoki i menigokoki ? i czym ?
a ospa ?

My jescze nie szczepieni. Duzo bylo pisane juz tutaj, a mysle ze doradca w tych sprawach jest zdecydowanie Vertigo:tak: No wlasnei gdzie ona sie podziewa?

reklama
Do góry