reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

reklama
Natalia śpi w gorze od piżamy. Z długim rękawem. Na dole golas, bo tak chce i nie mam siły sie z nia kłócić ani awanturowac.

Iga do niedawna w body z krótkim rękawkiem i spodniach od piżamki a teraz juz w całych piżamkach z długimi rękawami, ale myślę o kupieniu jej pajaca w trójpakach z mothercare. Wcześniej miała i byłam bardzo zadowolona. U nas w domu jest dość chłodno w nocy a Iga zwykle śpi na kołderce...

Tosia w body z krotkim lub bez rekaw w do niedawna, potem w body z krotkim i dlugich spodenkach, teraz body z dlugim i dlugich spodenkach i skarpety. spi pod kocykiem i pieluszka, bo tak sobie zyczy

u nas też krótki rękaw a do tego tylko pielucha i czasem skarpetki. ale i calą piżamkę (z długim rękawkiem) tez zdazyło nam się juz zakładać w to lato.
jk sobie przypomne lipiec ubiegłego roku... Zuzia non stop spała tylko w samej pieluszce! :tak:

Oli dzisiaj dostał na noc body z długim rękawem (skarpetek nigdy mu nie zakładam, do drzemki też zdejmuję, bo ja sama nienawidzę spać w skarpetach).

Syla wydaje mi się, że możesz mieć problem z kupieniem pajacy w Mothercare w rozmiarze na Igę!!

a ja jej zakładam kiedy sama zaczynam marznąć w nocy, wiesz Doxa dziewczynki to dziewczynki ;-)

zuzia też dziś spała w długim body, rano była zaskoczona- dawno w długim nie spała hi hi

reklama
Do góry