reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

reklama
Natalia śpi w gorze od piżamy. Z długim rękawem. Na dole golas, bo tak chce i nie mam siły sie z nia kłócić ani awanturowac.

Iga do niedawna w body z krótkim rękawkiem i spodniach od piżamki a teraz juz w całych piżamkach z długimi rękawami, ale myślę o kupieniu jej pajaca w trójpakach z mothercare. Wcześniej miała i byłam bardzo zadowolona. U nas w domu jest dość chłodno w nocy a Iga zwykle śpi na kołderce...

Tosia w body z krotkim lub bez rekaw w do niedawna, potem w body z krotkim i dlugich spodenkach, teraz body z dlugim i dlugich spodenkach i skarpety. spi pod kocykiem i pieluszka, bo tak sobie zyczy

u nas też krótki rękaw a do tego tylko pielucha i czasem skarpetki. ale i calą piżamkę (z długim rękawkiem) tez zdazyło nam się juz zakładać w to lato.
jk sobie przypomne lipiec ubiegłego roku... Zuzia non stop spała tylko w samej pieluszce! :tak:

Oli dzisiaj dostał na noc body z długim rękawem (skarpetek nigdy mu nie zakładam, do drzemki też zdejmuję, bo ja sama nienawidzę spać w skarpetach).

Syla wydaje mi się, że możesz mieć problem z kupieniem pajacy w Mothercare w rozmiarze na Igę!!

a ja jej zakładam kiedy sama zaczynam marznąć w nocy, wiesz Doxa dziewczynki to dziewczynki ;-)

zuzia też dziś spała w długim body, rano była zaskoczona- dawno w długim nie spała hi hi

reklama
Do góry