reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

Mala... dawaj Zuzi Fenistil w kroplach (jesli moze)...
po tym nie puchnie sie az tak bardzo i nie przenosi obok...

no i o ugryzieniu mozna smarowac Fenistilem w zelu - swietnie lagodzi...

reklama
mala, nie dawaj Zuzi fenistilu razem z zyrtekiem i bez konsultacji z pediatra.
moze zasugeruj lekarzowi kuracje loratanem albo clemastinem?? u nas loratan swietnie sie sprawdzil (podaje sie tylko 5ml na noc)

kochana a co to jest? na co to działa? Chyba podjadę z nią dziś do ped. ale akurta dzis nie mój przyjmuje. :-( jak nie to musze czekać do jutra...

Mala, Ty po prostu idz z Zuzia do jakiegos sensownego alergologa...
a sensowny to taki, ktory usiadzie z Toba, przeprowadzi porzadny wywiad nt. tego co sie Zuzi w jakich okolicznosciach przytrafia (bo na testy jest za wczesnie) i dopiero wtedy zaleci leki - i nie takie od ktorych ulotki beda lezec na jego biurku...
...bo tak wlasciwie to kazda substancja czynna inaczej sie sprawdza przy innego rodzaju uczuleniach... i teraz wazne, co Zuzi najbardziej dokucza...

a, i jeszcze dodam, ze grupa krwi tez moze byc tu nie bez znaczenia...

mala, clemastinu nie probowalam, ale loratan sie sprawdzil. u nas zyrtec w ogole nie dzialal i sam uczulal!

co do alergologa- popieram Misia!

Dziś zakupiłam do testowania pielucho-majteczki w Rossmanie -babydream quick up- maja bardzo fajne gumeczki nie opinają i są ok. ja mam dość odpinania pieluchy do nocnikowych nasiadówek. Kosztują 19 zł za 22 sztuki ( waga 9-15).

reklama
Do góry