reklama
Teddy
Październikowa mać
mi znowu Clemastin kiepsko sluzyl, bo spalam po nim na stojaco... ;-)
Mala, tu masz ciut o lekach antyhistaminowych:
Leki antyhistaminowe
Klasyfikacja leków
Mala, tu masz ciut o lekach antyhistaminowych:
Leki antyhistaminowe
Klasyfikacja leków
Teddy
Październikowa mać
Mala, Ty po prostu idz z Zuzia do jakiegos sensownego alergologa...
a sensowny to taki, ktory usiadzie z Toba, przeprowadzi porzadny wywiad nt. tego co sie Zuzi w jakich okolicznosciach przytrafia (bo na testy jest za wczesnie) i dopiero wtedy zaleci leki - i nie takie od ktorych ulotki beda lezec na jego biurku...
...bo tak wlasciwie to kazda substancja czynna inaczej sie sprawdza przy innego rodzaju uczuleniach... i teraz wazne, co Zuzi najbardziej dokucza...
a, i jeszcze dodam, ze grupa krwi tez moze byc tu nie bez znaczenia...
a sensowny to taki, ktory usiadzie z Toba, przeprowadzi porzadny wywiad nt. tego co sie Zuzi w jakich okolicznosciach przytrafia (bo na testy jest za wczesnie) i dopiero wtedy zaleci leki - i nie takie od ktorych ulotki beda lezec na jego biurku...
...bo tak wlasciwie to kazda substancja czynna inaczej sie sprawdza przy innego rodzaju uczuleniach... i teraz wazne, co Zuzi najbardziej dokucza...
a, i jeszcze dodam, ze grupa krwi tez moze byc tu nie bez znaczenia...
Dziś zakupiłam do testowania pielucho-majteczki w Rossmanie -babydream quick up- maja bardzo fajne gumeczki nie opinają i są ok. ja mam dość odpinania pieluchy do nocnikowych nasiadówek. Kosztują 19 zł za 22 sztuki ( waga 9-15).
reklama
Podziel się: