reklama
U nas róznie : czasem podkoszulka z długim rękawem + półspiochy, czasem krótki rekaw i spodnie od pizamy bez skarpetek. No i cienka mała kołderka. Ale w nocy jest poza Nadia;-).
W dzien body na kotki lub długi w zalezności. I nic poza tym A no i kocyk.
W dzien body na kotki lub długi w zalezności. I nic poza tym A no i kocyk.
Teddy
Październikowa mać
u nas na noc paja*.... ;-)
...lub pizamka dlugonozna i dlugorekawna... na wierzch kocyk bawelniany (slynny z HM :-) ), ktory i tak lezy zazwyczaj obok...
a w dzien to w czym chodzi...
...okna juz od pewnego czasu otwarte w nocy...
Kasiek, body na kotki rulez... ;-)
...lub pizamka dlugonozna i dlugorekawna... na wierzch kocyk bawelniany (slynny z HM :-) ), ktory i tak lezy zazwyczaj obok...
a w dzien to w czym chodzi...
...okna juz od pewnego czasu otwarte w nocy...
Kasiek, body na kotki rulez... ;-)
Teddy
Październikowa mać
dziewczyny mam pytanko, jak Wasze dzieci znosza taka pogode jak wczoraj (czego nie mozna jeszcze nazwac upalem choc duszno bylo)??
pytam, bo mnie wczoraj troche Krystian zaniepokoil na spacerze, poniewaz bardziej byl zmeczony ode mnie... spocony (troche nawet pachnial "po mesku"), czerwony, dyszacy i po godzinie chcial wracac... a nie szlelismy bardziej niz zwykle...
pytam, bo mnie wczoraj troche Krystian zaniepokoil na spacerze, poniewaz bardziej byl zmeczony ode mnie... spocony (troche nawet pachnial "po mesku"), czerwony, dyszacy i po godzinie chcial wracac... a nie szlelismy bardziej niz zwykle...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy - Natalia znosi bardzo dobrze, szalała jak zwykle, była na bardzo długim spacerze na nogach, prtowadziła wózek z lalką, na chwile wsadziłam ją do wózka, bo szłam takim dziwnym poboczem, była niezadowolona, ale uszanowała moją decyzję. Myslałam, ze po spacerze padnie, a ona zaczeła szaleć dalej.
reklama
Podziel się: