reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Teddy wczoraj akurat pojechalismy na zakupy i pozniej spacer a grzalo slonce jeszcze mocno to Tusiek byl zmeczony i spocony, chcial na rece i w ogole markotny. Dopiero uspokoil sie w piaskownicy jak juz bylo chlodniej. Myslalam, ze bedzie zmeczony a on ponoc dal niezla wycwike babci jak nidgy, ponoc gonil jak oszalaly. Dlatego mysle, ze jesli nie ma potrzeby to na spacer chodzimy dopiero po 17.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Misiu, ale mi zrobilas przyjemnosc tym paja*! :-)
ubralam wczoraj Krolewne w pizamke i pod kocyk. wstyd sie przyznac, ale do tej pory spala w pizamce/body i spiworku. i mialam wrazenie, ze bylo jej za cieplo. dzisiaj to nawet na pizamke za goraco. chyba, ze burza bedzie...
Tolcia tez mniej ruchliwa na spacerze. zwykle nie mozna za nia nadazyc, a teraz drepta sobie powoli i domaga sie wozenia w wozku. spacer zaczynamy przed 9 i chodzimy max. do 11. i potem 2h po poludniu (wczoraj wyszlysmy o 15:30 i to bylo zdecydowanie za wczesnie).
i tez jest taka czerwona na paszczy, a chodzi tylko w body i cieniusienkich krotkich spodenkach.
kasiek, ja tak jak magdusiek. ale wyciagnelam wlasnie gatki i zamierzam je wyprobowac jak sie Miska obudzi.
ubralam wczoraj Krolewne w pizamke i pod kocyk. wstyd sie przyznac, ale do tej pory spala w pizamce/body i spiworku. i mialam wrazenie, ze bylo jej za cieplo. dzisiaj to nawet na pizamke za goraco. chyba, ze burza bedzie...
Tolcia tez mniej ruchliwa na spacerze. zwykle nie mozna za nia nadazyc, a teraz drepta sobie powoli i domaga sie wozenia w wozku. spacer zaczynamy przed 9 i chodzimy max. do 11. i potem 2h po poludniu (wczoraj wyszlysmy o 15:30 i to bylo zdecydowanie za wczesnie).
i tez jest taka czerwona na paszczy, a chodzi tylko w body i cieniusienkich krotkich spodenkach.
kasiek, ja tak jak magdusiek. ale wyciagnelam wlasnie gatki i zamierzam je wyprobowac jak sie Miska obudzi.
Teddy
Październikowa mać
Krystian dzis juz lepiej... ale wiekszosc naszego "wyjsciowego" czasu spedzil jednak w Kamelocie, gdzie jest klima... w drodze powrotnej zdechl, ale teraz jakis taki niezmeczony ngle sie zrobil i ani mysli spac... rano, Kamil mowil, ze dobrze zniosl spacer, ale tez nie chcial dluzej niz godzinke... ;-)
reklama
Podziel się: