reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

Teddy, gratulacje dla Krystiana, ale ja nie zauważyłam ,żeby nie był proporcjonalny. :-)

Ja jak kiedys radziła Vertigo, uzywam krem na każda pogode Nivea

reklama
Kasiu, zartuje... :-)
ale fakt, byl taki okres do niedawna, ze body 18-24, a spodenki 9-12... ;-)

co do smarowania, to ja odkopalam swoje letnie mazidla, mam Nivea na slonce F30 i mleczko wodno-sloneczne F25... do wczoraj uzywalismy kremu na kazda pogode...

he he ale zbieg okolicznosci bo ja dzisiaj o kremie myslalam a tesciowa mi dala probke dla dzieci z vichy tylko ze faktor 50:eek:

na śmierć zapomniałam że trzeba malucha smarować przed wyjściem na słońce - ale super że na was zawsze można liczyć - dziei za przypomnienie :-)

Jakiś absurd dziś miał meijsce, byłam w trzech dużych sklepach i w ązdnym nie było huggiesów, tzn były,a le tylko softy. Oprócz tego jakieś bella i inen tego typu, a jak huggiesy to tylko małe rozmiary? O co chodzi? Ludzie wyjeżdżają i wykupili czy jakas inna afera???

Magdusiek mnie sie tak zawsze zdarza jak jest promocja na ktores pieluchy, dlatego jak wiem ze np. za iles dni bedzie chocby 7zl taniej to sie nie lakomie i nie czekam bo wtedy ani tyle bym ich nie kupila i zawsze nie ma akurat rozmiaru ktore chce. Ale z tym wyjazdem to mozliwe

Ja cyba zacznę po dwie paczki kupowac, a jak pierwsza się skończy to będe kupowała kolejną :-) ale wiesz co, mam wrażenie, ze nie było żadnej promocjio,w końcu dostałam, ale miałam już dość, bo Natalia używa tylko tych jednych, a w 3 jakoś nbie wyobrażam sobie jej zapakowac;-)

Jak sa promocje to juz po niej przez kilka dni nie ma w ogole rozmiarow dla Natka, dlatego zawsze kupuje przed prpmocja:-) I dziwic sie ludziom, ktorzy nieraz maja nawet 4 paki pieluch w wozkach;-) Pelno natomiast jest zawsze u mnie pamoersow dla noworodkow, widocznie w moich rejonach jets duzo dzieci w Tuska wieku:-)

reklama
Doxa -a to jest ta lepsza wersja dawnych? One też z tyłu nie mają gumki, nie? TYlko po bokach? Czy ja cos popitoliłam?

Do góry