reklama
Teddy
Październikowa mać
Kasiu, zartuje... :-)
ale fakt, byl taki okres do niedawna, ze body 18-24, a spodenki 9-12... ;-)
co do smarowania, to ja odkopalam swoje letnie mazidla, mam Nivea na slonce F30 i mleczko wodno-sloneczne F25... do wczoraj uzywalismy kremu na kazda pogode...
ale fakt, byl taki okres do niedawna, ze body 18-24, a spodenki 9-12... ;-)
co do smarowania, to ja odkopalam swoje letnie mazidla, mam Nivea na slonce F30 i mleczko wodno-sloneczne F25... do wczoraj uzywalismy kremu na kazda pogode...
_anna
Fanka BB :)
na śmierć zapomniałam że trzeba malucha smarować przed wyjściem na słońce - ale super że na was zawsze można liczyć - dziei za przypomnienie :-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Jakiś absurd dziś miał meijsce, byłam w trzech dużych sklepach i w ązdnym nie było huggiesów, tzn były,a le tylko softy. Oprócz tego jakieś bella i inen tego typu, a jak huggiesy to tylko małe rozmiary? O co chodzi? Ludzie wyjeżdżają i wykupili czy jakas inna afera???
tusiekn
Magdusiek mnie sie tak zawsze zdarza jak jest promocja na ktores pieluchy, dlatego jak wiem ze np. za iles dni bedzie chocby 7zl taniej to sie nie lakomie i nie czekam bo wtedy ani tyle bym ich nie kupila i zawsze nie ma akurat rozmiaru ktore chce. Ale z tym wyjazdem to mozliwe
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja cyba zacznę po dwie paczki kupowac, a jak pierwsza się skończy to będe kupowała kolejną :-) ale wiesz co, mam wrażenie, ze nie było żadnej promocjio,w końcu dostałam, ale miałam już dość, bo Natalia używa tylko tych jednych, a w 3 jakoś nbie wyobrażam sobie jej zapakowac;-)
tusiekn
Jak sa promocje to juz po niej przez kilka dni nie ma w ogole rozmiarow dla Natka, dlatego zawsze kupuje przed prpmocja:-) I dziwic sie ludziom, ktorzy nieraz maja nawet 4 paki pieluch w wozkach;-) Pelno natomiast jest zawsze u mnie pamoersow dla noworodkow, widocznie w moich rejonach jets duzo dzieci w Tuska wieku:-)
reklama
Podziel się: