reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

No my juz mamy 7 par meskich majteczek, Natek kiedys w nich paradowal, ale z tetra w srodku. Wygladal zabojczo:-D

reklama
Ja używałam Let's Go - jeszcze zostało mi parę sztuk - takie sobie, drogie, mniej chłonne niż inne zapinane na rzepy ... w zasadzie nie widzę przewag (nauczyłam się zapinać Olemu zwykłą pieluszkę na stojąco, w locie - zazwyczaj daje się położyć, ale czasem ma ważną sprawę ;-)) ... no może jedyną zaletą jest to, że pieluszka jest mniej gruba i pod ubrankiem prawie wcale jej nie widać ;-)

kiedys używaliśmy Huggiesów (pieluszek), ale Zuzieńka miała zawsze mokre rajstopki, jakoś bokiem jej zawsze mocz wypływał. :-(
Wczoraj kupilismy Let's go, będzimy testować. :tak: ;-)

Lets go sa srednie.... ja (znaczy Krystian) ich uzywam tylko jak wychodze...bo fakt, ze genialnie sie zakladaja, ale po godzinie wisza pelne przy kolanach...

normalnie to jedziemy na Activ... po wprowadzeniu boczkow sa swietne...
...rossmany niestety sie zepsuly... :-(

my też zawsze na active. Wczoraj sprawdzaliśmy Let's go. Faktycznie szybko "sie przepełniają". :tak:

właściwie nie wiem czy w dobrym wątku...
Dziewczyny czy mam zacząć się martwić tym, że moje dziecko 90% swoich "rysunków" wykonuje lewą rączką? Tzn martwić może nie, ale czy to są pierwsze oznaki że będzie leworęczna? POdobno mój Konrad też jak był malutki rysował lewą ręką i chodzili z nim na terapie i przestawił się na prawą.
Wiem, ze dziecka nie mozna na siłę zmuszać do pisania drugą rączką, ale ona ma dopiero 16 m-cy! :-(

reklama
tez sie zastanawiam czemu ktos w leworecznosci widzi problem...
Mala, olej sprawe, niech sobie Zuza operuje rekami jak jej wygodnie...

Do góry