reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

no więc ped. stwierdził, że to raczej nie od szczepienia, ale jakaś wysypka kontaktowa, tzn spowodowana kontaktem skóry Zuzialka z czymś co ją uczuliło, także nawet nie pokarm. Póki co ssypany jest tylko brzuszek, więc niczym mamy nie smarować, i obserwować co będzie się działo dalej.
Teraz myślę, że to może od proszku, bo kupiłam ostatnio "Dzidziusia", no ale drugi raz już prałam jej ubranka w tym proszku. A tak zaje... pachna ubranka po nim. :tak:

reklama
a czy któraś z was uzywała pampersów Let's Go? Bo ja cały czas używam Active Baby i zastanawaim się nad kupnem LG. Może wtedy Zuźka będzie się mniej złościć przy przewijaniu w dzień. :tak:

mała, to chyba lepiej, nie? ;-) to u mnie tez po proszku? ale ja tego samego caly czas uzywam... cos mi sie czas pojawienia tej wysypki nie podoba.

Mała - miałam jedna paczkę, byłam średnio zadowolona. Teraz czasem wkładamy majteczkowe huggisy - różowe.

Ja najczsciej używam Pampers activ baby, ale zastanawiam sie nad majteczkami, bo moje dziecko po każdym zrobieniu siusiu niesie nocnik i każe się wysadzać. Mam dość rozpinania i zapinania. Tylko cena jakby duża za majteczki. 17 szt 22 zł.

Vertigo no właśnie! no ale cóż, odczekam zobaczymy. Dziś wstawiam jej pranie, znów w "Dzidziusiu', zobaczymy. ;-)
Kasiu dokładnie! A te większe 38 szt. chyba za ok. 40zł. Chyba kupię jedna paczkę na próbę, w ciągu dnia chciałabym jej majteczki zakładać,a na noc active baby.

reklama
A ja przygotowuję sie powoli do treningu czystości i kupiłam wczoraj pierwsze prawdziwe FIGI dla mojej damy!!

Do góry