reklama
Doxa
Fanka BB :)
A my właśnie po szczepieniu! Dzielny był bardzo mój synio!
Oli waży 9.600g i mierzy 79cm.
Ale lekarzy z tej przychodni to bym pogoniła. Przyszłam na szczepienie, to na szczepienie, babka osłuchała, sprawdziła gardło czyli dopuściła do szczepieniai to wszystko! Zero zainteresowania dzieckiem!! O ważenie i mierzenie musiał prosić, Dodam, że 2x! Nawet dziąseł mu nie obejrzała! Nic kompletnie! A w karcie ma jak wół, że ostatnio brałam skierowanie na badanie krwi! Nawet się o wyniki nie spytała! No cóż ...
Oli waży 9.600g i mierzy 79cm.
Ale lekarzy z tej przychodni to bym pogoniła. Przyszłam na szczepienie, to na szczepienie, babka osłuchała, sprawdziła gardło czyli dopuściła do szczepieniai to wszystko! Zero zainteresowania dzieckiem!! O ważenie i mierzenie musiał prosić, Dodam, że 2x! Nawet dziąseł mu nie obejrzała! Nic kompletnie! A w karcie ma jak wół, że ostatnio brałam skierowanie na badanie krwi! Nawet się o wyniki nie spytała! No cóż ...
tusiekn
Fanka BB :)
Oj taka nasza służba zdrowia. Nasza pediatra tez jakas dziwna. Zawsze musze sama o wszysko prosic. W zęby tez by nie popatrzyla gdybym nie poprosila. Doxa Oli na ca mial teraz szczepienie? W 12 miesiacu chyba jest na gruźlice o ile blizna nie jest mniejsza niz 3mm, tak? Tusiu ma duza czyli nie bedzie szczepiony? Musze sie zorienotowac ile kosztuja jakies płatne szczepionki zeby byc przygotowana finansowo.
*syla*
kobieta pracująca...
Igę dziś sama mierzyłam i ważyłam i ma 78cm i waży 10.200
My też będziemy szczepić mmr2
My też będziemy szczepić mmr2
reklama
Podziel się: