reklama
tusiekn
Fanka BB :)
A no to teraz Magdusiek dalas mi do myslenia. Uzywamy tzn. Tusiu pampersow, huggisy uzywalismy kilka razy, ale nie podoba mi sie w nich, ze po nasiaknieciu robia sie takie kulki, grudki, a pampersy jakos rownomiernie wchlania. No ale jak trzeba bedzie to zmienimy pieluchy.
Teddy
Październikowa mać
my uzywamy Pampersow, od kiedy dali te elestyczne boczki - swietna sprawa...
zuzywamy juz chyba 5 jumbopake i nic zlego sie nie dzialo...
chyba zreszta nie od pieluszek sie odparza, a od siuskow, a kazda pielucha ma jakis tam limit pojemnosci... moze wystarczy po prostu czesciej zmieniac...
zuzywamy juz chyba 5 jumbopake i nic zlego sie nie dzialo...
chyba zreszta nie od pieluszek sie odparza, a od siuskow, a kazda pielucha ma jakis tam limit pojemnosci... moze wystarczy po prostu czesciej zmieniac...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Odparzanie to jedno, a uczulanie to drugie.
Natalia raz jeden miała podraznioną skórę, jak miała za długo pieluszkę. Posmarowałam jej sudokremem i przeszło za moment.
A zupełnie inny ślad miała po pieluszkach bella, na brzuszku, takie czerwone kropeczki. To była jeden z nielicznych testów innych pieluch;-)
Natalia raz jeden miała podraznioną skórę, jak miała za długo pieluszkę. Posmarowałam jej sudokremem i przeszło za moment.
A zupełnie inny ślad miała po pieluszkach bella, na brzuszku, takie czerwone kropeczki. To była jeden z nielicznych testów innych pieluch;-)
Teddy
Październikowa mać
a uczulenie, nie wykluczam... w koncu to chemia jak malo gdzie... :-)
ale uczulenie jak ma wyskoczuc, to po kilku egzemplarzach danych pieluch i dlatego latwo je skojarzyc...
moje dziecko ma pancerna skore, nawet biorac pod uwage, ze w niemowlectwie niczym na codzien nie mial dupiny smarowanej... ale po wiekszej ilosci sokow mocz ma bardziej zracy i delikatne zaczerwieniania sie zdarzaja... nie jestem pewna, ale to chyba nadmiar wit. C... ;-)
ale uczulenie jak ma wyskoczuc, to po kilku egzemplarzach danych pieluch i dlatego latwo je skojarzyc...
moje dziecko ma pancerna skore, nawet biorac pod uwage, ze w niemowlectwie niczym na codzien nie mial dupiny smarowanej... ale po wiekszej ilosci sokow mocz ma bardziej zracy i delikatne zaczerwieniania sie zdarzaja... nie jestem pewna, ale to chyba nadmiar wit. C... ;-)
tusiekn
Fanka BB :)
No, ale czy podawanie wit c dziecku moze miec az tak znaczace dla siuskow, ze sa bardziej zrace? Fakt faktem, ze byl maly przeziebiony i zazywal, a soki tez pije. No, ale po co tyle dyskutuje jak dzisiaj juz sisiak Tusia jest ok. Zero zaczerwienienia. A tak poza tym wasze dzieci korzystaja juz z nocnika?
reklama
Podziel się: