reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

reklama
mam pytanie dotyczace pielegnacji ubran ;) wszystko jest szare i nie daje sie doprac. jak sobie z tym poradzic?

a pierzesz razem, czy biale osobno, kolory osobno???
i w czym pierzesz... i w jakiej temperaturze... i czy czasami pierzesz sama pralke... i w ogole... ;)

Vertigo - to wyłącznie kwestia pralki. Mam to przerobione, u mnie po jakimś czasie szarzeje, moja mama używa tych samych proszków, tych samych płynów, tej samej ilosci itd, a u niej czyste. Co jakiś czas daję jejd o doprania moje białe, Natalki białe, Kamila białe.... Już wiem, ze w kolejnym mieszkaniu na pralce nie będę oszczędzała, bo to durna oszczędnmość.

Vertigo, a z czego te plamy? Jak Natalka ma brudne ubranko upką czy jakimś owocem to wystawiam plamy na słońce. Nie kumam jak to jest, ale znikają, nawet jak po praniu plama jest to po wyschnięciu nie ma.

reklama
Wiem, wiem... wczoraj powiesiłam z plamami jedno body i nie liczyłąm na słońce, a jednak się udało. Powodzenia z pogodą.

Do góry