reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

nie szorowalam jeszcze... musze sie gabki albo myjki dorobic, to pewnie zejdzie... a na razie ma takie przyszarzale i jeszcze dorabia codziennie... ;)

reklama
To może nie mocz go w samej wodzie przez 20min tylko dolej chociaż mydełka trochę, albo płynu do kąpieli ;)

pewnie ::) .... i bedzie mi chlal wode z plynem...
...wole szare kolana, niz permanentna sraczke... ::)

zartuje... one nie sa takie brudne jak Wam sie wydaje... po prostu jak wyprostuje noge, to kolano jest ciemniejsze... :)
opalone sa i to tez dlatego...

zreszta jak sie spotkamy to sama zobaczysz... ;)

Teddy, to pewnie bardziej opalone, niż brudne. Tymek jeszcze nie raczkuje, tylko pełza i kula się po glebie, a kolana też ma ciemniejsze. Szorowałam gąbką i mydłem, nie schodzi.

Jarella my używamy nivea płyn do mycia ciała i włosów na zmianę z mydłem (nivea, bambino itp)

Dzięki dziewczyny. To ja poszukam u siebie czegoś innego do kąpieli.. do ten płyn dla noworodków to już chyba przesada :)

Tylko może jeszcze mi ktoś poradzi.. jak dziecku umyć głowę, nie topiąc go, jak te wcale nie chce leżeć ::) Jeszcze trochę to zaraz Kamę zrażę do wody... położyć się za nic nie da, na siedząco się nie da płukać, bo się zachłystuje i przez to boi się płukania... pomysłów mi brak.

pokaz jej cos nad glowa niech ja zadrze do gory, a potem od tylu splukuj kubeczkiem... calkiem to sprawnie potem idzie... ;)

reklama
Do góry