reklama
Teddy
Październikowa mać
pewnie : .... i bedzie mi chlal wode z plynem...
...wole szare kolana, niz permanentna sraczke... :
zartuje... one nie sa takie brudne jak Wam sie wydaje... po prostu jak wyprostuje noge, to kolano jest ciemniejsze...
opalone sa i to tez dlatego...
zreszta jak sie spotkamy to sama zobaczysz...
...wole szare kolana, niz permanentna sraczke... :
zartuje... one nie sa takie brudne jak Wam sie wydaje... po prostu jak wyprostuje noge, to kolano jest ciemniejsze...
opalone sa i to tez dlatego...
zreszta jak sie spotkamy to sama zobaczysz...
tymi76
Fanka BB :)
Teddy, to pewnie bardziej opalone, niż brudne. Tymek jeszcze nie raczkuje, tylko pełza i kula się po glebie, a kolana też ma ciemniejsze. Szorowałam gąbką i mydłem, nie schodzi.
Jarella my używamy nivea płyn do mycia ciała i włosów na zmianę z mydłem (nivea, bambino itp)
Jarella my używamy nivea płyn do mycia ciała i włosów na zmianę z mydłem (nivea, bambino itp)
Dzięki dziewczyny. To ja poszukam u siebie czegoś innego do kąpieli.. do ten płyn dla noworodków to już chyba przesada
Tylko może jeszcze mi ktoś poradzi.. jak dziecku umyć głowę, nie topiąc go, jak te wcale nie chce leżeć : Jeszcze trochę to zaraz Kamę zrażę do wody... położyć się za nic nie da, na siedząco się nie da płukać, bo się zachłystuje i przez to boi się płukania... pomysłów mi brak.
Tylko może jeszcze mi ktoś poradzi.. jak dziecku umyć głowę, nie topiąc go, jak te wcale nie chce leżeć : Jeszcze trochę to zaraz Kamę zrażę do wody... położyć się za nic nie da, na siedząco się nie da płukać, bo się zachłystuje i przez to boi się płukania... pomysłów mi brak.
reklama
Podziel się: