reklama
magdusiek pisze:Jazz, ja jakiś czas temu kupiłam pampersy let's go. Takie akurat dlka nszych dzieci. I jak Natalia czasem nie da sobie założyć normalnej pieluchy to zakładam jej te majtkowe. Dajne są, mięciutklie, zupełnie nie jak pampersy. I ie śmiuerdzą
Dopiero zauważyłam o tych majtakch :
A jak się sprawdzają na dłużej? Próbował ktoś np na noc? Czy to raczej tylko tak na krócej skoro miękkie ? No i niech ktoś powie ile ich jest w paczce i ile kosztują.
Elvira
13 pazdziernik
Co do kolczykow, to uwazam, ze jeszcze za wczesnie i jak inne dziewczyny tez pisaly niech zadecyduje sama, ale kazdy robi jak uwaza.
Co do tych pieluch, to jeszcze nie probowalam. U nas jest ich malo w paczce, bo chyba z 30 pare i sa drogie.
Co do tych pieluch, to jeszcze nie probowalam. U nas jest ich malo w paczce, bo chyba z 30 pare i sa drogie.
Karen dokładnie mi sie z też z Czechami kojarzy - tam dzieciom takim małym przebijają i widziałam na własne oczy jak dziewczynki od chłopców się odróżniało po tym że dziewczynki miały przekłute oboje uszu a chłopcy jedno
Elvira dzięki. No właśnie wydawało mi się, że wcale nie są tanie Ja chcialam je kupic, zeby Kama sobie pampersa nie sciagala, bo skoro nie ma rzepow, to nie odepnie.. ale dodatkowo jeszcze mi efunia powiedziala, ze je jeszcze latwiej sie zdejmuje : Wiec chyba nadal zostane przy plastrze na noc ;D
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Jarrela, są drogie, ja mam jedną paczkę, używam wtedy gdy Natalia się strasznie wierci pzy zakładaniu, takie majtki łatwiej włożyć na rozbawionego zbója. Ale NAtalia nie zdejmuje sobie pieluch Inna sprawa, że zwykle cos na nich ma i też nie ściąga
Magdusiek.. spodnie to 2 min, pampers sekundy dosłownie : W dzień ma body no ale na noc zakładam piżamkę 2 częściową, bo mi wydaje się wygodniejsza, więc dziecię ma pełne pole do popisu.
Teddy pewnie masz rację.. nie ma nogawek - nie ma za co ciągnąć... że też o tym wcześniej nie pomyślałam.
Teddy pewnie masz rację.. nie ma nogawek - nie ma za co ciągnąć... że też o tym wcześniej nie pomyślałam.
reklama
Podziel się: