reklama
Orzech
Fanka BB :)
kasiek74 ja tez czekam az sama bedzie chciala.
Co do pieluch to ja tez juz dawno kupilam easy up i sa OK ale jak trzymaja kupe nie wiem bo u nas kupka lodnuje do nocniczka
A teraz z innej beczki.
Wysypalo mi Anule na brzuszku i pleckach, malutkie czerwone punkciki.....albo od ciepla albo po malinach jakie dostala przedwczoraj........takie swierze z bananem szkoda, po tych ze sloiczka nic jej nie bylo, moze to przez pestki? bo nio byly na pewno bo to z ogrodka mojej babci.
Co do pieluch to ja tez juz dawno kupilam easy up i sa OK ale jak trzymaja kupe nie wiem bo u nas kupka lodnuje do nocniczka
A teraz z innej beczki.
Wysypalo mi Anule na brzuszku i pleckach, malutkie czerwone punkciki.....albo od ciepla albo po malinach jakie dostala przedwczoraj........takie swierze z bananem szkoda, po tych ze sloiczka nic jej nie bylo, moze to przez pestki? bo nio byly na pewno bo to z ogrodka mojej babci.
Orzech
tez o tym myslalam, moze to po prostu potowki, bo po malinach ze sliczka nic nie bylo.......poczekamy zobaczymy......a poniewaz ma n´by<c chlodniej a na dodatek jedziemy sie przewietrzyc nad morze moze przejdzie.........dziekuje za sparcie
Teddy
Październikowa mać
Orzech pisze:Co do pieluch to ja tez juz dawno kupilam easy up i sa OK ale jak trzymaja kupe nie wiem bo u nas kupka lodnuje do nocniczka
wczesniej napisalas "lets go"... u nas sa tylko "lets go", chyba, ze ja czegos nie wiem....
reklama
shady
o nieeeeeee.....jestem przeciwna do potegi.....niech dziecko zdecyduje jak bedzie wieksze.....ogolnie raza mnie niemowlerta z kolczykami...brrrkasiek74 pisze:Ja z innej beczki!
Mamy dziewczynek, czy myślałyście o tym czy przekuć uszy "damie"?
a moze któras juz to zrobiła?
Co o tym myślicie
Podziel się: