reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

reklama
kasiek74 ja tez czekam az sama bedzie chciala.

Co do pieluch to ja tez juz dawno kupilam easy up i sa OK ale jak trzymaja kupe nie wiem bo u nas kupka lodnuje do nocniczka ;)

A teraz z innej beczki.
Wysypalo mi Anule na brzuszku i pleckach, malutkie czerwone punkciki.....albo od ciepla albo po malinach jakie dostala przedwczoraj........takie swierze z bananem :( szkoda, po tych ze sloiczka nic jej nie bylo, moze to przez pestki? bo nio byly na pewno bo to z ogrodka mojej babci.

tez cos takiego mielismy... ale zaczem zdazylam sie dokladnie przyjrzec to zniklo... ;)
obstawiam potowki...

tez o tym myslalam, moze to po prostu potowki, bo po malinach ze sliczka nic nie bylo.......poczekamy zobaczymy......a poniewaz ma n´by<c chlodniej a na dodatek jedziemy sie przewietrzyc nad morze moze przejdzie.........dziekuje za sparcie :)

Orzeszku mam nadzieję, że te plamki baaardzo szybko znikną! I okażą się wyłącznie potówkami!!!

Orzech pisze:
Co do pieluch to ja tez juz dawno kupilam easy up i sa OK ale jak trzymaja kupe nie wiem bo u nas kupka lodnuje do nocniczka ;)

wczesniej napisalas "lets go"... u nas sa tylko "lets go", chyba, ze ja czegos nie wiem.... ;)

reklama
kasiek74 pisze:
Ja z innej beczki!
Mamy dziewczynek, czy myślałyście o tym czy przekuć uszy "damie"?
a moze któras juz to zrobiła?
Co o tym myślicie
o nieeeeeee.....jestem przeciwna do potegi.....niech dziecko zdecyduje jak bedzie wieksze.....ogolnie raza mnie niemowlerta z kolczykami...brrr ;)

Do góry